×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

"Нека заедно направим света едно по-светло място!"

Иновативни соларни решения от Solarbrother

С повече от 20 години опит, Solarbrother проектират иновативни соларни решения за ентусиасти и изследователи на открито. Solarbrother® допринася за разпространението на слънчева енергия, вдъхновява и събира мъже и жени около този проект за един устойчив и сияен свят. В този дух, Solarbrother предоставят на техният уебсайт планове за самостоятелно изграждане в отворен код,  достъпни за всички.

Безплатно, достъпно, ефективно и екологично

Solarbrother са убедени, че концентрираната слънчева енергия е един от основните енергийни източници на 3-то хилядолетие. Solarbrother вярват в човечеството и способността му да се ориентира към иновативни и екологични решения. С ангажираност и страст Solarbrother разпространявате тази забележителна енергия, така че нейното знание и използване да е достъпно за всички.

"Solar Brother® демократизира опита и използването на концентрирана слънчева енергия чрез комбиниране на иновация и трансфер на знания."

С френски дизайн, Solarbrother разработват гама от соларни продукти, гениални, високопроизводителни и издръжливи продукти за „малкия си външен вид“. От младите къмпингуващи до гастрономите, продуктите на Solarbrother са насочени към уикенд изследователите, експериментаторите и любителите на веселбата.

"Заедно, нека озарим планетата"

"Заедно можем да постигнем страхотни неща!"

Solarbrother обединяват жени и мъже около този проект, съсредоточен върху ценностите на споделянето, отговорното предприемачество и устойчивото развитие. Solarbrother са отворени за всички, които искат да изживеят това уникално преживяване и да изградят един лъчезарен свят.

Екологично проектирани и устойчиви продукти

През 2018 г. Sungood печели наградата за екодизайн "Nature et découvertes". Solarbrother  се фокусират върху прости дизайни, които използват най-добрите материали и средствата за производство, необходими за опазване на околната среда. Solarbrother обръщат специално внимание на продължителността на живота на техните продукти със селекция от специфични материали, избрани за тази цел и дизайн, адаптиран за ремонт, за да удължат техния полезен живот.

"Solar Brother® дарява минимум 1% от годишния си оборот за финансиране на насърчаването и увеличеното използване на концентрирана слънчева енергия."

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на SOLARBROTHER® за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на SOLARBROTHER® налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.