×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Любомир Попйорданов е юрист (СУ 1984 г.) и  интуитивен предприемач, едно от най-известните имена в туризма в България. Любителите на екстремните спортове свързват името му с магазини "Стената", "Дни на предизвикателствата", Байк и Рън за Чепън" и каузите, зад коиъо застава - отговорен туризъм, спасяване природата на Пирин от застрояване, Кресненското дефиле без магистрала, подпомагане на българското катерене и переспективни атлети.

Роден е през 1959 г. Започва да се катери през 1979 г. в клуб "Академик", преди да продължи в АК "Еделвайс". През 1990 г. създава първата агенция за приключенски туризъм "Одисея-ин", през1997-1998 г.- учредява последователно "Планини и хора - асоциация на планинските водачи в България - АПХ"  и "Българската асоциация за алтернативен туризъм", която председателства над 20 години.

Пътешествал е и е катерил планини в повече от 25 страни. Автор на книгата "Усещане за планина". Известен е и като издател на творчеството на Людмил Янков. Филантроп и граждански активист. Мечтае страната ни да се превърне в най-желаното село на Европа" и вярва, че в България може да се развива успешно честен и етичен бизнес. С Валентина Попйорданова имат три деца.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.