×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Момчил Дамянов: На планина ходя сами или с приятели от 16 годишен, и много бързо разбрах, че там горе ми е много хубаво. Малко по-късно установих, че обичам да предавам този вирус и на други, като ги водя в планината.

Така се случиха нещата, че това стана моя професия преди 27 години или през 1996 г., или година преди да се появи магазин "Стената". Така станах един от първите продавач-консултанти. Работил съм активно в магазина 5-6 години (тогава трябваше да избирам между магазина и водачеството), но останах завинаги свързан с него и екипа, като успях да наблюдавам тяхната еволюция.

Продължавам с удоволствие да стоя в магазина и да давам акъл (за нещата свързани с алпинизъм и катерене основно), да участвам в събитията на Стената, в обучителните, както и тези за забава. Станах само консултант, без да бъда продавач. Винаги съм се чувствал подкрепян от Магазина в начинанията си!

Хобито ми съвпада с професията - да съм навън, сред природата, по възможност това да е планина, да катеря, да споделям.., а ефемерното ми такова е леденото катерене.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.