×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Елиза Стоева е част от екипа на магазини "Стената" от близо две години (а по проекти на Стената от близо десет).

През седмицата обича да посещава стойностни културни събития- концерти, изложби, театър, кино, да открива нови интересни артисти.

Но дойде ли уикенд нищо не я изпълва с повече радост от досега с природата, откритото небе, песента на птиците, мъдростта на планината или живителната сила на морето. Зарежда я възможността да открива нови места както сред природата, така и в градска среда, където обменът с различни култури и общности е безценен.

Както не обича дефиниции за музикални жанрове, така е и безкрайна палитрата от настроения и емоционални състояния, в които резонира с различни типове музика. От инди, пънк, уейв, стоунър, сайкъделик, през етно фюжън, уърлд, до метъл, както традиционни, така и алтернативни  музикални проекти. Стилът не е определящ - колкото повече музиката е искрена и автентична, толкова зарядът й е по-силен и докосващ.

Мечтае за живот в един по-чист и справедлив свят на взаимопомощ,  в който човешкият вид е надживял егото и осъзнава мястото си св природния ред. Не знае дали ще е на тази планета, но нека бъдем оптимисти.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.