Руслан Вакрилов е един от утвърдените екстремни фотографи и филммейкъри в областта на алпинизма, спортното катерене, боулдъри, ски и всички възможни екстремни спортове. С множество публикации в Rock&Ice, SA Mountain, Climb (UK), списание 360 и др. Част от екипа на успешната експедиция „Опашката на Дракона“, Патагония, 2015-2016, с Мартин Маровски, Виктор Варошкин и Григор Вътев.

Работи като планински водач от 2013 едновременно с индивидуални и с по-големи организирани групи, предимно англо-говорящи. Прекарва по-голямата част от времето си в Рила, Пирин, Витоша и Стара планина. Запален е по скалното катерене, алпинизъм и извънпистово каране на ски.

Рус е юрист по образование, но основната му роля през последните години е зад обектива на фотоапарата. Превърнал е хобито си в професия. Катеренето и фотографията са двете му страсти.

Обича тихото присъствие в природата. Да отиде, преживее и да си тръгне без следа. Интересува се от източна философия и обича да мисли под нейно влияние.

Когато не е в планините, той снима корпоративни събития и малки реклами. Рус обича да пътува. Посетил е красиви кътчета в почти цяла Европа, Африка (Ботсвана, ЮА, Зимбабве), Южна Америка (Чили, Аржентина), Близкия Изток (Турция, Иран).

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.