×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Стабилност и прохлада в едно

Наближава сезонът на горещите дни и дългите летни приключения, в които си вдъхновен да откриваш нови и нови територии, ден след ден, по каменисти склонове, пресечени местности, речни пътеки или просто искаш да се отдадеш на уютни вечери край лагерния огън. Независимо дали си отдаден приключенец, навъртащ ежедневно десетки километри пеша, или предпочиташ лежерното потапяне сред природата, сандалите LIZARD идват да внесат в движението ти онази лекота, която те кара все едно да да летиш.

 С грижа към всеки детайл на анатомичните особености на човека, вече над 20 години LIZARD създават сандали, осигуряващи сигурност и комфорт, които не само не отстъпват на характеристиките на затворената обувка, но и дават възможност на крака да диша и отпочива много по-ефективно в жегите. 

Иновативни материали и разпознаваем дизайн

Статирала пътя си през 1992 г. в Доломитите, Северна Италия, компанията LIZARD Footwear се утвърждава като производител на качествени сандали с разпознаваем и предпочитан дизайн. Тя  издържа не само предизвикателствата на времето, благодарение на непрекъснатите си подобрения и иновации, но и доказва достойнствата си при тестове на популярни атлети в различни аутдор дисциплини.

Винаги залагащи на здрави, издръжливи и иновативни нови материали и технологии в своите колекции, LIZARD държат на лек дизайн, безупречно сцепление и максимален комфорт като водещи принципи при създаването на обувки за активности на открито. С отношение към предимствата на barefoot концепцията ( за “боси обувки” или “босо ходене”),  те имат удоволствието да представят колекция пролет/лято 2023, включваща модерни сандали с най-иновативно прогресивно прилягане.

За живот в движение

Сандалите в колекцията за 2023 г. са проектирани с това твърдение в ума, което означава, че независимо как се движите на открито, има модел, подходящ за всеки тип приключение. Независимо дали сте на трекинг във високата планина, на разходка по лека пътека или започвате да опознавате света от прага си, можете да сте сигурни, че чифт сандали LIZARD ще бъде вашият най-ценен спътник за живота ви в движение.

През този сезон в магазини “Стената” ще откриете модели от двете големи колекции на LIZARD, предназначени за движение сред природата:

  • ADVENTURE Trek колекция - многодневни сандали за различни терени, готови за големи приключения.
  • OUTDOOR Hike колекция - от морето до върха, това са сандали за всички ваши дейности на открито.

Стелките в колекция LIZARD 2023

Независимо дали предпочитате прогресивно или естествено прилягане, стелките LIZARD са предназначени за комфорт през целия ден по пътеките.

TREK платформа:

С омекотена EVA пяна и прогресивен профил, стелката TREK осигурява оптимална производителност и приляга с максимален комфорт.

HIKE платформа:

С издръжлив PU материал и нулев наклон, стелката HIKE осигурява анатомично прилягане, което насърчава крака да заеме естетвена форма за директно усещане с повърхността.

Подметките в колекция LIZARD 2023

По неравен терен, пътеки или вода, подметките LIZARD са проектирани да осигуряват отлично сцепление на всякаква повърхност.

Vibram Eco Step Grip (максимално сцепление):

Здрава и издръжлива подметка Vibram ECO Step с уникален дизайн за усъвършенствано сцепление на неравен терен.

Lizard Hikе Grip (сцепление за пътеки):

Издръжлива подметка, използваща патентована гума LIZARD Grip и оригинален дизайн за усъвършенствано сцепление на разнообразен терен.

Lizard Aqua Grip (сцепление при наличие на вода):

Издръжлива подметка Vibram със специфичен за вода дизайн за усъвършенствано сцепление на мокри терени.

Lizard Core Grip (универсално сцепление):

Олекотена подметка Vibram с многофункционален дизайн за добро сцепление на разнообразен терен.

Функционални горни части в колекция LIZARD 2023

Защитни, минималистични или сигурни, специфичните горни части LIZARD ви позволяват да приспособите идеално пасващия ви сандал.

Ultra/Adventure (максимална защита):

С опорна мрежа от TPU, прецизна връзка и  сигурна опора за крака, горната част ULTRA осигурява максимален комфорт и защита.

Super - Adventure/Outdoor (максимален комфорт):

С комбинация от лента и подплата, горната част SUPER осигурява лесно регулиране и максимален комфорт.

H2O Вода (пригодено за вода):

С олекотена лента, горната част H20 осигурява бързо съхнене и сигурно прилягане за специфична за водата функционалност.

Core - Outdoor/Everyday (стойност и функция):

Леката лента на горната част CORE осигурява лесна за регулиране, функционална форма.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.