×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Японската марка SOTO Outdoors създава иновативни горивни устройства от 1978 г.

SOTO Outdoors: Иновативни горивни устройства за живота на открито.

Ако обичате да изследвате природата и да се наслаждавате на къмпинг, трекинг или алпинизъм, знаете колко е важно да имате надеждно устройство, което може да работи при всякакви условия. Затова сме радостни да ви представим новата марка в магазини "Стената" - SOTO Outdoors

SOTO Blue Flame: Иновативна технология за горивни устройства.

Ако сте любител на приключенията на открито, вероятно знаете колко е важно да имате надеждно горивно устройство, което може да работи при екстремни метеорологични условия. Ето защо, SOTO Outdoors е разработил SOTO Blue Flame - уникална технология, която произвежда мощен и устойчив пламък дори при силни ветрове и ниски температури.

В тази статия ще разберете повече за SOTO Blue Flame и как тази технология е интегрирана в различни продукти на SOTO Outdoors.

Какво е SOTO Blue Flame

SOTO Blue Flame е резултат от десетилетия опит в областта на горивните устройства. SOTO Blue Flame е способна да произведе син пламък с висока температура и енергийна плътност, който може да загрее всеки съд за готвене за секунди. Също така е много ефективна и икономична, тъй като използва минимално количество гориво за максимален резултат.

SOTO Blue Flame се постига чрез комбиниране на няколко фактора:

  • Специално проектирана глава на горелката, която има вдлъбната и отблъскваща вятъра форма, която е взета от наградения SOTO WindMaster - това прави пламъка на SOTO Blue Flame изключително стабилен при вятър, мощен и икономичен. Горелката има повече от 300 микропламъка, които разпределят топлината върху голяма повърхност на дъното на съда.

  • Микрорегулатор - това е усъвършенствана газопроводна система, която компенсира спада на налягането при намаляване на обема на газа и при ниски температури. Така SOTO Blue Flame може постоянно да поддържа висока производителност дори когато касетата е почти празна и при ниски температури и голяма надморска височина. Както всички печки SOTO, SOTO Blue Flame може да постигне изключително прецизно дозиране на горивото.

  • Висококачествени японски материали - SOTO Outdoors използва само най-добрите материали за своите продукти, които са издържливи, здрави и безопасни. Всички продукти на SOTO Outdoors са проектирани и инспектирани в Япония, за да се гарантира на-високото качество.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на SOTO за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на SOTO налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.