×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Тихомир Димитров се занимава с планинарство и катерене от 1994 година, като си е изградил име на изключително комплексен професионалист в сферата на спортното катерене, алпинизма и планинарството. Има богата спортна кариера, както и солиден опит в планината - зимни и летни изкачвания, преходи и обучителни курсове. Като преподавател Тихомир тренира спортни ентусиасти и студенти, които научават основите на катеренето, алпинизма и планинарството от него. Подготвя и бъдещи специалисти в областта на алтернативния туризъм. Годишно при него се обучават над 200 студенти и 20 кандидат - планински водачи.

Роден е през 1983 в гр. Плевен. С катерене започва да се занимава още 10-годишен. Завършва НСА „Васил Левски“ – магистър по специалност „Спортна анимация“ и бакалавър по специалност „Треньор по алпинизъм“. Защитен докторат на тема: „Спортното катерене във висшите училища като средство за подобряване на тяхната дееспособност”.  Преподавател по катерене, туризъм и ски към Департамент по спорт в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. А през 2015 година защитава докторат по Педагогика на обучението отново в Софийския Университе.

Треньор по катерене и алпинизъм към Асоциация „Планини и хора“, планински водач в българските планини, както и в Алпите, Андите, Карпатите, Татрите, Пиринеите, Турските планини, Африка и близкия изток.

Член на IFMGA (международната федерация на високопланинските водачи - Аспирант IFMGA) на UIMLA, Член на АК „Кайлъшка Долина“ гр. Плевен, Член на Управителния съвет на БФКА, Член на Учебно методичния съвет на АПХ.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.