×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Вдъхновение почерпено от кулите Транго

Кулите Транго в планинската верига Каракорум са синоним на едно от най-предизвикателните планинарски и катерачни приключения, които можете да си представите. Изправени сте пред вертикални стени, които се издигат нагоре близо два километра и на височина достигат почти седем хиляди метра. Когато преди повече от две десетилетия от TRANGOWORLD започват да обмислят идеята за създаване на висококачествени дрехи за приключения и развлечения, предизвикателството, което представлява изкачването на кулите Транго за любителите на планините и природата беше това, което ги вдъхнови. Разработките на испанския производител в областта на техническите облекла са изградени върху три основни линии - постоянни иновации по отношение на материалите и формите, съвместна работа с техните доставчици в текущите изследвания и тясно сътрудничество със специалистите в спорта и приключенията в условията на най-добрата тестова база - самата природа. Това позволява на TRANGOWORLD да постигнат напредък в създаването на продукти с високо представяне и ефективност.

TRANGOWORLD днес

След години на просперитет и развитие, през 90-те години TRANGOWORLD започва разработването на нови продуктови гами и технически характеристики за новите занимания на открито, които започват да стават популярни през тези години.

Обединени в конкретни продуктови линии според вида дейност:

- Serie TRX - висок клас екипировка за алпинизъм и планина

- Serie IMPULSE - функционална екипировка за планинско бягане и трейл

- Boulder Collection - висококачествена екипировка за катерене и боулдър.

Каталог Trangoworld 2024

Каталог Trangoworld 2025

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки