ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ И ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне и/или замени даден артикул от поръчката, след като предварително се обади на служител на Одисея-Ин СТА ООД и посочи причината за това. Връщането става на посочен от служителя адрес за сметка на потребителя (освен ако не е уговорено друго). Върнатият артикул трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка и документация, във вида, в който е получен от потребителя  по условията на чл.50 от ЗЗП. След като служителят се увери в горното и според желанието на потребителя се:

-    възстановява на потребителя заплатената сума за артикула в 30 (тридесет) дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка. При метод за плащане с карта, сумата се възстановява с кредитна операция по сметката на картата. Stenata.com не дължи изплащането на лихви или неустойки върху върнатата в посочения по-горе срок сума.

-     заменя с избран от потребителя артикул, който се изпраща на посочен от потребителя адрес и за негова сметка (освен ако не е уговорено друго).

Потребителят има право да се откаже изцяло от поръчката си и върне закупената от него стока от интернет магазин www.stenata.com в срок от 14 (четиринадесет) календарни дни от датата на доставката съгласно чл. 50 от ЗЗП. В този случай, транспортните разходи по връщане на стоката, се поемат от потребителя. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка и документация, във вида, в който е получена  по условията на чл.50 от ЗЗП. Потребителят има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 (тридесет) дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка. При метод за плащане с карта, сумата се възстановява с кредитна операция по сметката на картата. Stenata.com не дължи изплащането на лихви или неустойки върху върнатата в посоченият по-горе срок сума.

Не подлежат на връщане: стоки по идивидуална поръчка, или такива със сменени, или променени по Ваше желание компоненти.

В случай на връщане на стока и рекламация от страна на потребителя, той е длъжен да се свърже със служител на Одисея-Ин СТА ООД, като да посочи номера на фактурата и датата на покупка на стоката.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.