×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Пионерите на мериносовата вълна

Защо да изберете мериносовата вълна на Icebreaker

"Icebreaker винаги е бил и ще бъде пионер на мериносовата вълна. През 1994 година те бяха първите, които видяха огромния потенциал, притежаван от този изключителен естествен материал, който не само се представяше по-добре от синтетиката и пластмасата, но и беше безкрайно по-добър избор от гледна точка на благосъстоянието на планетата. Чистотата на връзката на Icebreaker с природата и с партньорите им и до днес е това, което ги отличава като оригиналната и най-автентична марка за мериносова вълна. Icebreaker не само беше първата компания, която видя потенциала на мериносовата вълна, но и бяха първите в света, които сключиха дългосрочни договори с ключови производители на мерино, основани на изконно доверие и взаимна загриженост за доброто състояние на животните и грижата за околната среда.

Всяка година от вълната на всяка мериносова овца се произвеждат 5 облекла Icebreaker."

Критериите за мерино на Icebreaker:

Дължина на влакната - Определя се максимална и минимална дължина на влакната, съобразно видовете прежда и продуктите, които произвежда Icebreaker.

Здравина на влакната - Влакната трябва да са здрави, в противен случай могат да се скъсат при обработката и носенето, и може да предизвикат несъвършенства в тъканта.

Микрон - Определя се максималния и минималния диаметър на нишките, за да се подсигури мекота и приятно усещане при допир.

Коефициент на вариация - Определя се и максималната вариация в диаметъра на влакната, така че да се осигури мекота и приятно усещане при допир.

Цвят - Вълната трябва да е много бяла, без несъвършенства в цвета, тъй като това би оказало влияние върху способността да се постигне цветовата палитра на Icebreaker.

Растителни вещества - Растителните вещества могат да се превърнат в проблем при обработката и да доведат до замърсяване и несъвършенства в материята и цвета. Определя се максималното съдържание на растителни вещества (което трябва да е много ниско).

Тъмни влакна - Тъмните влакна се срещат естествено в овчата вълна, но могат да доведат до несъвършенства в цвета и материята. Icebreaker определя много ниско ниво на съдържание на тъмни влакна.

Вид на вълната - Трябва да е Icebreaker вид вълна. Става въпрос за релефа и цялостната структура на влакната, и е съобразена с видовете вълна и продуктите, които се произвеждат.

Липса на несъвършенства - Вълната може да има всякакви видове несъвършенства, така че производителите винаги внимават за всичко, което може да окаже влияние върху качеството на произвежданите от Icebreaker продукти.

Как да наслоявате мериносовата вълна на Icebreaker

Icebreаker е пионер в първата в света естествена система за наслояване - създадена, за да ви осигури свободата да се наслаждавате и да се вдъхновявате от приключенията си сред природата, без значение от условията или сезона.

 

СИСТЕМА ОТ СЛОЕВЕ, създадена, за да се движите свободно. Колкото по-голямо е числото, толкова по-топло ще ви бъде

 

Бельо: 150-190 г/кв.м

Основен слой: 200-280 г/кв.м

Първи слой: 120-280 г/кв.м

Среден слой: 120-380 г/кв.м

Външен слой: 230-380 г/кв.м

 

АКО РАБОТИ ПРИ ОВЦЕТЕ, ЩЕ РАБОТИ И ПРИ ВАС

 

Мериносовите овце имат имат лека, фина, дишаща вълна, която им държи хладно през горещите лета на новозеландските Южни Алпи. А когато дойде зима, допълнителният слой вълна, който израства над основния, им помага да запазят топлината и комфорта, докато се движат свободно през лед и сняг.

Icebreaker използват мериносовата вълна в система от леки слоеве, за да ви осигурят същата свобода по време на заниманията ви на открито. При топло време, носете основен слой, близо до кожата, и наслоявайте за повече изолация при по-студено време. Когато наслоявате продукти на Icebreaker, въздухът се задържа между всеки два слоя, за да съхрани топлината. Така отделните слоеве работят заедно, като едно ултралеко облекло.

Още за Мериносовата вълна можете да научите от статията "Тази изключителна, изключителна Мериносова вълна" в нашия блог.

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Icebreaker налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.