×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

ЕКСПЕРТИ ПО ВЪЛНАТА

За Ortovox

Още от създаването на ORTOVOX през 1980 година, баварската компания винаги е имала мисията да осигури най-висококачествената защита за алпийски начинания. През 1988 г., ORTOVOX добави планинарски облекла, направени от овча вълна, към продуктовата си гама. Оттогава, основната им компетенция е в комбинирането на този естествен материал с други иновативни влакна и материали във всеки слой на системата за обличане. ORTOVOX се старае да произвежда високофункционални продукти, предоставящи най-добрата възможна защита и максимален комфорт. Целевата му група е активна във всички традиционни планински спортове, включително ски туринг, фрийрайд, алпийско катерене, планинарски и алпийски преходи - дори по най-екстремните терени.

ORTOVOX се смята за първокласен производител на екипировка както за летни, така и за зимни дейности. Страстта по недокоснатия сняг по време на ски туровете обединява служителите на компанията точно толкова, колкото и споделените преживявания по скалите по време на алпийски турове или планински маршрути. Приятелството е една от най-големите ценности за компанията - в екипа, с клиентите, с бизнес партньорите и доставчиците.

Крайъгълни камъни

Винаги вълна

От 1988 г. насам, философията на компанията е “винаги вълна”. Оттогава, ORTOVOX използва овча вълна във всички облекла, които произвежда за планинарите. Първите туринг якета и пуловери, шапки, гети, ръкавици и чорапи са направени от 100% нова филцова вълна, която изобилства от естествени качества, в сравнение със синтетичните продукти. Благодарение на високата абсорбация на влага, функционалните вълнени облекла са особено подходящи за планински спортове, защото топлят дори когато са мокри, и така осигуряват по-голяма безопасност в гранични ситуации.

Първите пуловери, шапки и ленти за глава, направени от мека вълна, бяха добавени към продуктовата гама за пръв път през 1993 г. Меката вълна е лека като перце, удобна по време на носене и лесна за поддръжка, благодарение на специален завършек.

Мерино вълна

Първите функционални долни дрехи от вълна мерино бяха представени през 1995 г. - тениски, панталони и блузи с поло яка за алпийски ски, ски туринг и планински преходи, които направиха честата смяна на дрехи ненужна. Това отбелязва началото на една успешна баварска история - от този момент нататък, вълната, която не боцка и дразни, е основният материал в планинарската колекция на ORTOVOX.

Swisswool

През 2011 г., ORTOVOX разработи линията SWISSWOOL в сътрудничество с Baur Vliesstoffe. Като първата серия продукти с изолация от вълна, линията предлага функционална алтернатива на пуха или полиестерните покрития. Топлата швейцарска вълна е зашита в изолиращи камери вътре в продуктите. Съчетанието от найлон и вълна прави този продукт, произведен изцяло в Европа, високофункционален трети слой. Когато използваме чепкана швейцарска девствена вълна, особено внимание се обръща на устойчивото производство и местния произход. 

Продукти Ortovox

Ortovox произвеждат широка гама висококачествени и функционални облекла, раници и специализирана екипировка за ски, ски турове, фрийрайд, катерене, алпинизъм, планински преходи, трекинг и други спортове и дейности на открито. 

Облеклата са представени от мерино бельо - клинове и боксери, мерино термооблекло, тениски, блузи, горни дрехи тип "полар" с или без качулка, къси и дълги панталони, якета, мембрани, ръкавици и шапки.

Раниците Ortovox са предназначени за трекинг, алпинизъм, ски и фрийрайд като флагманът при тях са AVABAG ЛАВИННИТЕ РАНИЦИ.

В специализираната екипировка влизат лавинните уреди, ЛАВИННИТЕ СОНДИ и ЛАВИННИТЕ ЛОПАТИ - задължителни елементи от спасителната екипировка на практикуващите зимни спортове и дейности в планината.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на ORTOVOX за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на ORTOVOX налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.