×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Експертите в производството на слънчеви очила и плаки

Началото

Историята на най-влиятелната френска марка в производството на слънчеви очила започва през 1888 г. в Алпите. В търсене на защита от високопланинското слънце ловците на кристали се свързват с майстора на оптични очила от Шамони Jules Baud, на когото възлагат задачата да открие начин, по който да се предпазят от силната светлина. Така се ражда моделът Cristalliers, истинска революция в оптиката и първият продукт с марката JULBO.

Иновации и само най-доброто

С поглед в бъдещето и с подкрепата на изявени спортисти и отявлени приключенци, JULBO не спира да търси, разработва и произвежда слънчеви очила, плаки, ски маски и каски, които точно да отговарят на нуждите на всеки, който е навън. С натрупания опит, JULBO са се превърнали в експерти в защитата на зрението от слънцето.

Продуктите JULBO - прецизност, функционалност, защита

JULBO произвеждат слънчеви очила и ски маски, гарантиращи перфектна видимост и 100%-ова защита на зрението, предназначени за настоящи и бъдещи планинари, приключенци, пътешественици и всички активни хора без значение от възрастта.

JULBO са специализирани в изработката на  и използват минерални или поликарбонатни плаки (лещи) с непроменящо се ниво на пропускливост на видимата светлина (определяни като cat.1, cat. 2, cat. 3, cat.4), както и високотехнологични фотохроматични плаки с променящо се според осветеността ниво на пропускливост на видимата светлина (Zebra, Zebra Light, Cameleon, Octopus).

Гамата от продукти JULBO се завършва от различни модели иновативни ски каски, тъй като същите са естествено и задължително допълнение към ски маските.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Julbo за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Вижте пълната история на JULBO в нашия блог тук

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Julbo налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.