×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Отговорът на предизвикателствата на елементите на времето

Защо обувките на GARMONT

Garmont® е водеща марка за обувки за планина, туризъм и други дейности на открито. Основана през 1964 г. и разпространена в над 35 страни по света ,Garmont® е отдадена на разработването и прилагането на най-съвременни материали, технологии и иновации при дизайна и изработката на продуктите си, така че да създаде обувки, които допълват естествената анатомия на крака. Съчетавайки най-новите технологии с наследството на майсторите на занаята, марката предлага пълна гама обувки, за да наслаждавате на планините и на откритите пространства, независимо от времето или сезона, с цел непрекъснато да надгражда опита на крайния потребител по отношение на комфорт, прилягане и функционалност.

Високи технологии, прецизност и превъзходни материали

GARMONT съчетават и използват най-добрите технологии и материали, така че резултатът е здрава, надеждна и функционална обувка. Разработването на туристически или алпийски обувки не би било възможно без опита и съветите на хора, активно занимаващи се с дейности в планината. Затова и GARMONT са избрали техни посланици да са групи и организации на планински и алпийски водачи, така че чрез активното им взаимодействие да създават подходящите обувки за определен терен и дейност.

Категории обувки GARMONT

GARMONT произвеждат широка гама обувки, които са разпределени в различни категории, така че да са подходящи в зависмост от дейността, условията и терена, при които ще се ползват. Имате избор между:

- зимни обувки за високата планина с или без топлоизолация

- туристически обувки за леки преходи

- туристически обувки за интензивни преходи по технични терени

- ниски обувки за подход, технични терени или леки преходи, подходящи и за ежедневно носене

- ниски обувки за бързи преходи (включително трейл бягане), подходящи и за ежедневно носене

- ниски или високи обувки за пътуване, преходи и всякакви дейности на открито при различни условия

- специализирани обувки

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Garmont за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Garmont налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.