Семейното предприятие, което не спира да се развива

Кои са BESTARD
"Bestard Mountain Boots е семейно предприятие за производство на обувки за планина и туризъм в най-добрия смисъл на думата. От това, което основаха бащите ни през 1940 г. в малкото село Лйосета в Майорка, ние израснахме, развихме се и накрая станахме утвърдена и призната марка, както в Испания, така и на международните пазари.

Към това наше малко семейство, имаме и късмета да добавим голямото семейство, съставено от всички хора, с които имаме привилегията да работим: нашите доставчици, експертните ни консултанти, планинарите, на чиито експедиции ходят обувките ни, нашите продавачи, дилъри, купувачи и хора като вас: всички те любители на природата и висококачествената техническа екипировка. Нетърпеливи, заинтересовани и любопитни хора, винаги развълнувани да намират нови и по-високи върхове, които да завладеят.

Наистина сме много горди, че сме достигнали нашата реална позиция, но никога не сме загубили усещането, че сме едно семейство; екип, силно обединен от удовлетворението и желанието, които идват от привилегията да работим заедно за нещо, което всички обичаме: да подобрим и да създадем планинарски обувки, които стават все по-добри и по-удобни с всяка година, обувки, които ще харесате толкова, колкото и ние самите. "

Защо обувки BESTARD

BESTARD произвеждат висококачествени и функционални обувки за планина, туризъм и активности навън.

Дългият път към мястото, до което е достигнала компанията, не винаги е бил прав и лесен, но от самото начало от BESTARD са останали верни на една много ясна и проста философия - начин на работа, който е възможно най-ценното наследство от основателите до днес - която цитирана е следната:

"      -       винаги да правим обувките с възможно най-високо качество и най-съвременни технологии;

  -       да се съсредоточим върху това, което знаем най-добре и винаги да продължаваме да се развиваме, като внимателно изслушваме всеки съвет, даден от нашите потребители, експерти и собствените ни крака;

  -       да бъдем отворени, гъвкави и да работим в екип с нашите дистрибутори, продавачи, доставчици и експерти;

  -       винаги да сме здраво стъпили на земята (във всеки смисъл на думата!) и да продължим да правим обувките, които самите ние обичаме да носим."

Избор на обувки BESTARD

Въпреки че много от обувките на Bestard могат да изглеждат подобни отвън, всички те са проектирани и произведени по различeн начин, в зависимост от изискванията за всеки вид дейност и характеристики.

Всички обувки BESTARD са разделени в различни групи, в зависимост от вида дейност: за високата планина, за технични трекинги, за преходи, за разходки, за пътуване. Разбира се, това са много широки дефиниции и във всяка група има различни модели, от които да избирате: някои са с твърда подметка, някои са по-меки, някои са леки, някои имат подметка за сняг и лед, други са за по-интензивни преходи и т.н.

За най-добри резултати, препоръчително е винаги да избирате обувки, направени от специалист в планинарските обувки; обувки, създадени от компания с доказан опит и познания; обувки, изработени от професионалисти, които знаят как да постигнат отлично техническо представяне; ентусиасти, които правят обувките, които те самите биха носили. 

Когато взимате решение кои обувки да изберете, освен това какъв цвят, дизайн и т.н. да бъдат, има два конкретни въпроса, които трябва да обмислите. Всъщност това са същите два основни въпроса, които дизайнерите на BESTARD проучват при проектирането на нови обувки или при усъвършенстването на вече съществуващите такива, и които нашите производители имат предвид при производството им, а именно:

КОЯ ОБУВКА за КАКВА ДЕЙНОСТ

КАК да НАПАСНЕТЕ ОБУВКАТА към крака

Вижте подробности за това в статията "BESTARD съветва - Как да изберем обувка"

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на BESTARD за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.