Оригиналът. От 1908 година

SIGG - може би най-добрите бутилки за вода и термоси
Ferdinand Sigg и Xaver Kung обожават металите и металообработването и са убедени, че алуминият е материалът на бъдещето. Това съвсем естествено ги води към основаване на предприятие за производство на посуда и стоки от алуминий. Годината е 1908, а мястото Biel, Швейцария.

Следващите години показват, че двамата са били напълно прави и компанията бележи развитие. 1917 г. Xaver Kung напуска компанията, фабриката се мести в Frauenfeld и се преименува на SIGG AG Aluminiumwarenfabrik.

Нови идеи, нови продукти, нови пазари

През последвалите години SIGG запазват името си, макар собствениците да се сменят. В същото време бележат непрекъснато развитие с иновативни идеи, добавяйки нови продукти към портфолиото си и излизайки на нови пазари, утвърждавайки се като първокласен производител. 

Бутилката SIGG - продукт на случайното стечение на обстоятелствата

Недостигът на суровина в годините след войната, съчетано с огромното количество излишен материал, който остава след производството на алуминиевата посуда, са обстоятелствата, които налагат търсене и намиране на решение за оползотворяването на този материал. Ражда се бутилката SIGG.

Дизайнът! Дизайнът е водещ

От 1965 г. до ден днешен SIGG произвеждат стоки с впечатляващ и запомнящ се дизайн. Последният става част от ДНК-то на компанията. Постепенно фокусът се насочва към производството на бутилки за вода - появяват се нови модели, използват се нови материали като стъкло и висококачествени полимери. След толкова години опит и усърден труд SIGG заслужено е лидер на пазара на алуминиевите бутилки за вода.  А последните продължават да се произвеждат в Швейцария.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на SIGG за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални бутлки за вода, термоси и аксесоари SIGG налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.