×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Оригиналът. От 1908 година

SIGG - може би най-добрите бутилки за вода и термоси

Ferdinand Sigg и Xaver Kung обожават металите и металообработването и са убедени, че алуминият е материалът на бъдещето. Това съвсем естествено ги води към основаване на предприятие за производство на посуда и стоки от алуминий. Годината е 1908, а мястото Biel, Швейцария.Следващите години показват, че двамата са били напълно прави и компанията бележи развитие. 1917 г. Xaver Kung напуска компанията, фабриката се мести в Frauenfeld и се преименува на SIGG AG Aluminiumwarenfabrik.

Бутилката SIGG - продукт на случайното стечение на обстоятелствата

Недостигът на суровина в годините след войната, съчетано с огромното количество излишен материал, който остава след производството на алуминиевата посуда, са обстоятелствата, които налагат търсене и намиране на решение за оползотворяването на този материал. Ражда се бутилката SIGG.

Дизайнът! Дизайнът е водещ

От 1965 г. до ден днешен SIGG произвеждат стоки с впечатляващ и запомнящ се дизайн. Последният става част от ДНК-то на компанията. Постепенно фокусът се насочва към производството на бутилки за вода - появяват се нови модели, използват се нови материали като неръждаема стомана, стъкло и висококачествени полимери. Портфолиото се разширява, гамата от цветове расте, навлизат нови системи на затваряне, нови серии бутилки и термоси. Запазва се високото качество, функционалността и безупречния дизайн. След толкова години опит и усърден труд SIGG заслужено е една от водещите компании производител на бутилки за вода и термоси. 

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Sigg за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Sigg налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.