×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Издръжливи, удобни, иновативни

Сандали и обувки LIZARD - изцяло произведени в Италия

Lizard Footwear е основана 1992 г. в Доломитите в северна Италия с една цел - да създава автентични, здрави, комфортни и функционални обувки и сандали. Моделите се носят и  тестват от атлети от световна величина, с което се гарантира, че всеки продукт ще отговаря и на най-високите изисквания. Дизайнерите и разработчиците на компанията непрекъснато търсят нови идеи и материали, за да създават продукти, които ще бъдат носени дълго и с удоволствие. Освен това всички продукти на LIZARD Footwear са произведени изцяло в Италия, с което допълнително се пести от транспорт и логистика. Сандалите и обувките LIZARD въплъщават в себе си оригиналното италианско майсторство, навсякъде разпознавано като символ на качество, комфорт, стил и уникален дизайн.

Емблемата LIZARD

- Стремежът на компанията е да произвежда стоки с марка LIZARD, които да притежават несравнима издръжливост - качество важно както за потребителя, така и за опазване на ресурсите. 

- Използват се висококачествени материали в съчетание с внимание към и прецизно изпълнение на всеки детайл.

- Подметки VIBRAM с нисък профил (нула дроп), които гарантират едновременно защита на стъпалото и запазване усета към терена, за да бъде ходенето естествено.

- Анатомично оформено легло за стъпалото, поддържащо свода, със зони за палеца и за предпазване на пръстите.

- При сандалите горната част на леглото за стъпалото е покрита с естествена кожа или със синтетичен материал, който гарантира липса на приплъзване когато е намокрен.

- Каишките на сандалите са вклинени в подметката и преминават скрити под леглото за стъпалото, което осигурява изключителна издръжливост към всякакви условия и приключения.

Сандалите LIZARD

На планина, в града, когато пътувате - сандалите LIZARD са ваш надежден спътник. Удобни, леки и здрави, те са отличен избор на всеки за по-топлите месеци и места. Осигуряващи отличен комфорт на краката ви и притежаващи несравнима издръжливост, със сандалите LIZARD ще изминете километри и километри и ще носите дълго до степен "вие ги оставяте, те не ви оставят".

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Lizard за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Lizard налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.