×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Търсене и прилагане на опита от първа ръка

Boreal семейното предприятие с една цел - съвършенната обувка

BOREAL е семейна компания основана през 1975 година, фокусирана върху използване и прилагане на опита от първа ръка, като тясно си сътрудничи с водещи имена в катеренето и алпинизма. Резултат от това е дизайн, разработка, производство и усъвършенстване на подходящите за планина, туризъм и катерене туристически и алпийски обувки и еспадрили, като в същото време качеството остава безкомпромисно. Производството на цялата гама е целогодишно, така че всеки модел, който излиза от фабриката е на не повече от три месеца. А това е от значение, тъй като гумата с времето се оксидира и губи от „лепливостта“ си. Повечето процеси са механизирани, но отделни етапи остават да се изпълняват на ръка, защото нищо не може да се сравни с опитното око и усет на експерта. Затова от Boreal избират за този тип от процесите да се извършват по традиционния, изпитан начин. Специално внимание се обръща на комфорта и на външния вид, без това да е за сметка на функционалността, така че определени модели да са подходящи за ежедневно носене и в градска среда.

Категории обувки BOREAL

BOREAL произвеждат широка гама обувки, които са разпределени в различни категории, така че да са подходящи в зависмост от дейността, условията и терена, при които ще се ползват. Имате избор между:

- зимни многокомпонентни обувки за височинен алпинизъм

- зимни обувки за високата планина с или без топлоизолация

- туристически обувки за леки преходи

- туристически обувки за интензивни преходи по технични терени

- ниски обувки за подход, технични терени или леки преходи, подходящи и за ежедневно носене

- ниски обувки за бързи преходи (включително трейл бягане), подходящи и за ежедневно носене

- ниски или високи обувки за пътуване, преходи и всякакви дейности на открито при различни условия

- обувки за катерене - еспадрили

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Boreal за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на BOREAL налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.