×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Продукти с високо качество, произведени във Франция

Снегоходки TSL Outdoor са част от историята на снегоходките и иновации

Смята се, че снегоходките са изобретени преди повече от 10 000 години като иновитавно помощно средство за придвижване и лов. Един инстинктивен начин за ефективно разпределение на телесното тегло върху снега. По това време снегоходките са изработени от дървени рамки, обвързани с кожени каишки или животински кожи.

80-ТЕ: РАЖДАНЕТО НА ЕДИН НОВ СПОРТ

Едва през 1981 г., когато TSL Outdoor е основана в сърцето на Алпите, в Thônes (Франция), снегоходките претърпяват първата си голяма революция. TSL черпи вдъхновение от дървената снегоходка, като започва да я произвежда от пластмаса. Така се ражда JCB, първият модел, който ще бъде използван за развлекателни и спортни цели.

90-ТЕ: ПОЯВАТА НА ТЕХНИЧЕСКИ УСЪВЪРШЕНСТВАТА СНЕГОХОДКА

През 90-те години TSL разработи и пусна на пазара модела 225 RANDO, първите снегоходки с подвижни автомати, които съчетават комфорт, техничен дизайн и стабилна опора за ходилата. Уникалната им форма на пясъчен часовник предлага удобство при ходене и се превръща в разпознаваем отпечатък за всички композитни снегоходки на марката. Снегоходките жънат моментален успех и дълго време това е най-широко продаваният модел в света.

2000: СНЕГОХОДКИТЕ СЕ РАДВАТ НА СВЕТОВЕН БУМ

Едва през 1981 г., когато TSL Outdoor е основана в сърцето на Алпите, в Thônes (Франция), снегоходките претърпяват първата си голяма революция. TSL черпи вдъхновение от дървената снегоходка, като започва да я произвежда от пластмаса. Така се ражда JCB, първият модел, който ще бъде използван за развлекателни и спортни цели.

2010 - ДО ДНЕС: СИМБИОЗА МЕЖДУ ЧОВЕКА И ПРИРОДАТА

2013 г. Година, която ще бъде запомнена. Бягството в природата, свободата и времето сред величествени пейзажи са в самата същност на спорта. Но от създаването на първата снегоходка, човекът трябваше да се приспособи походката си към структурата и формата на продукта, което го отдалечава от природата. TSL OUTDOOR променя правилата, като предлага първия модел от следващото поколение с ненадминати предимства. Изобретихме и разработихме снегоходка, която се адаптира към начина на стъпване на потребителя и към терена, по който върви. Внимателно проектирахме различните контактни точки, гъвкавостта, лекотата и захвата по такъв начин, че човекът да преоткрие естествения си начин на ходене, докато се придвижва през снега. Използвахме усъвършенствани технологии, за да вдъхнем живот на тази снегоходка. След повече от 10 000 години, зимното ходене най-после е в пълна симбиоза с природата. Затова и нарекохме този модел TSL SYMBIOZ.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на TSL Outdoor за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на TSL Outdoor налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки