×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Над 150 години алпийски опит

През 1953 г. EDELRID изобретява въжето със сърцевина и обвивка от синтетични материали, и революционизира света на катеренето.

EDELRID е основана през юли 1863 г. от Julius EDELmann и Carl RIDder. Първоначално фирмата произвежда шнурове и корди. Юлиус Еделман е продавач и алпинист, Карл Ридер е техник, специализиран в плетачни машини. Лицата може и да са се променили през годините, но EDELRID остава иновативна и креативна компания до ден-днешен. През 1953 г. EDELRID изобретява въжето със сърцевина и обвивка от синтетични материали, и революционизира света на катеренето. Материалите и техниките на производство непрекъснато се подобряват и 11 години по-късно EDELRID произвежда въже, способно да издържа на множество падания - предшественик на модерното динамично въже за катерене. Оттогава, катеренето не е погледнало назад.

Четири специализирани отдела

EDELRID специализира в четири сектора: спорт, безопасност, приключенски паркове и индустрия. Четирите подразделения на EDELRID произхождат от основните компетенции на компанията в текстилното плетене и преработка (т.е. тъкане, плетене, шевове и текстил). Като производител на екипировка за лична безопасност, EDELRID's поставя безопасността и качеството на първо място по време на разработката и производството. 

Иновативни и устойчиви продукти

Устойчивостта е основата на фирмената ни философия. Ние сме отдадени на грижата за околната среда, нашите служители и нашите клиенти. Днес EDELRID произвежда милиони метри въже за катерене всяка година и се гордее с това, че всеки един сантиметър от тях е сертифициран от bluesign®. EDELRID е първият производител на въжета в света, който гарантира, че всичките му въжета отговарят на строгия стандарт bluesign®. Това поставя нови стандарти за индустрията по отношение на иновации и устойчивост. Но EDELRID винаги е бил много повече от просто изключителни въжета.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Edelrid за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Edelrid налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.