×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Екологично отговорна и превъзходна защита

Препаратите на GRANGERS, които ще предпазят вас и ще запазят екипировката ви.

GRANGERS е основана във Великобритания през 1937 година. Оттогава от компанията са спомогнали за по-добрата защита при занимания на открито на широк спектър от хора - алпинисти, изкачващи Еверест, екстремни пътешественици и оцеляващи в дивото, приключенци и изследователи на Северния и Южния полюс. Техните препарати за грижа и поддръжка на екипировката са с изключително качество, признато в световен мащаб. От GRANGERS винаги са смятали, че всяко едно приключение е също толкова важно колкото и предишното, затова гамата им от продукти е точно толкова подходяща за ежедневното облекло, колкото и за високотехнологичната екипировка за оцеляване. Каквато и да е причината ви да изберете продукти GRANGERS, можете да бъдете сигурни, че от компанията са отдадени изцяло на защитата на вас и вашата екипировка за времето на открито. 

GRANGERS и BLUESIGN

Близо 10 години Granger’s усъвършенства продуктите си за грижа без употребата на PFC (перфлуоркарбон), и бяха първите, които получиха одобрението на BLUESIGN за по-голямата част от нашите продукти. Системата BLUESIGN проверява целия производствен процес, за да се увери, че крайният продукт е изцяло чист от вредни съставки и процеси. 

В допълнение към партньорството им с BLUESIGN, работят заедно и със SATRA - независими специалисти по обувки, кожени изделия и облекла, за да се подсигурят, че продуктите GRANGERS ще са максимално ефективни. От компанията подкрепят и Responsible Down Standard (Стандарт за устойчивост на пуха), за да са сигурни, че производителите на облекла, с които работят, използват само етични източници на пух. Освен всичко това GRANGERS притежават и акредитации ISO 9001 и ISO 14001, които допълнително доказват отдадеността им към околната среда.

Категории продукти GRANGERS

Препаратите GRANGERS са разпределени в четири категории:

1. За почистване на:

- различни видове облекло - синтетично, от Мерино вълна или с гъши пух

- обувки и друга екипировка (раници, спални чували, дрехи), включително обезмирисители и четка за обувки

- палатки и екипировка

2. За защита на:

- облекло, включително импрегнатори и препарати с двойно действие почистване плюс импрегниране, както и такива предназначени за екипировка с гъши пух

- обувки, включително водоотблъскващи и импрегниращи препарати, восъчни и подхранващи мазила

- палатки и екипировка, включително импрегниращи препарати тип спрей или за нанасяне

3. FABSIL - серията продукти с изключителна ефективност и с най-високо качество, които защитават всякакъв вид екипировка и текстили и ви запазват сухи година след година

4. Комплекти препарати, които гарантират комплексно решение на даден проблем

Освен препаратите, GRANGERS произвеждат и висококачествени СТЕЛКИ за обувки, с които се гарантира добра опора и комфорт на стъпалата. 

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Grangers за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Вижте повече за GRANGERS в нашия блог :

GRANGER'S - Науката на безпецедентната защита

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Grangers налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.