×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Компанията, чието име е нарицателно за продукт

"Всеки ден е различен. Всяка пътека е уникална. Всеки миг е предизвикателство. Ние от BUFF сме убедени, че преодолявайки трудностите и адаптирайки се към промените, е единственият начин да продължим напред. Пътят се мени и ние сме готови. Винаги, навсякъде!"

Високи технологии, функционалност и превъзходни материали

Всичко започва от реализиране на брилянтната идея за мултифункционална, безшевна, тръбовидна кърпа получила името си от компанията, която започва да я произвежда - BUFF. 

В днешно време BUFF продължава да се развива, разширявайки асортимента си с шапки, шалове и друга екипировка, воден от неустоимата жажда и неуморни усилия да променя към и създава по-добри неща - уникални стоки с превъзходен дизайн и отлична функционалност. Не е случайност, че се изнася към повече от 60 държави.

Освен че ползват материали с високо качество и съвременни технологии, от BUFF разчитат много и на опита и на обратната връзка от атлети. Добрите резултати в реална среда са в основата на истински добър продукт.

Най-често използвани материали и технологии

Мериносова вълна

Естествената мериносова вълна е 100% устойчива екологична материя, която осигурява максимален комфорт, топлина и терморегулационни качества. Мъдростта на природата е пресъздадена в изключително топлата и удобна технология. Мериносовата вълна е ключът към създаването на колекция от вълнени продукти с висока гъвкавост, комфорт и капацитет за абсорбиране на влагата.

 

THERMONET®

Изключително топла, дишаща и лека защита за студени условия. Напредничава технология, разработена от BUFF® и Primaloft. Четири пъти повече топлина от традиционния микрофибър.

 

MICROFIBER

Синтетични влакна, изработени от полиестер, които осигуряват трайност, отличен капацитет на абсорбиране и оптимални термични свойства.

 

GORE® WINDSTOPPER®

Висша технология от GORE®, осигуряваща пълна защита от вятър и дишаемост, като намалява охлаждащия ефект и намалява рисковете от прегряване. Тази комбинация от защита и дишаемост минимизира охлаждащия ефект на вятъра, като същевременно намалява риска от прегряване, когато сте активни.

 

INSECT SHIELD®

Насладете се на природата и дръжте насекомите надалеч. Технологията Insect Shield® е ефективно и трайно решение за отблъскване на насекоми. Обработката с перметрин на тъканите ни позволява да осигурим защита от комари и други насекоми. Тествана и регистрирана, тя издържа до 70 пранета. Особено необходима в хладните вечери, пълни с насекоми.

 

CoolMax®

Полиестерни влакна, осигуряващи ефективен износ на потта далеч от тялото и през тъканта. Изключително управление на влагата и способност за бързо изсушаване, за постигането на терморегулиращ ефект, който поддържа ниска температура на кожата.

 

Polartec

Насладете се на топлината и комфорта на технологията на меките поларени влакна от Polartec®. Материите Polartec® са основата на нашите легендарни и удобни продукти, доказали се през годините.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Buff за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Buff налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.