×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Автентичност, надеждност, здравина

Защо DEUTER

"Deuter е напълно автентична марка. Ние сме отдадени страстно на нашата работа и на резултата. Всеки член на екипа е активен и обича откритите пространства. Ние сме компания, стъпила здраво на земята, и оставаме на земята - дори по време на големи бизнес периоди. Този манталитет се отразява в нашата почтеност и в приятелския, лоялен начин, по който се отнасяме помежду ни и с нашите клиенти."

Модел за следване

"Нашата цел: най-високият опит. Искаме да разбираме и овладяваме всяко едно нещо, което правим. Голямо изискване, което се отнася до всички нива: от обслужването на клиенти до обучението на персонала. Ние приемаме сложни предизвикателства. Ние сме фокусирани и амбициозни и винаги търсим най-доброто решение."

Продукти DEUTER

"Продуктите на Deuter не са претоварени с излишни екстри - всяка характеристика носи истинска полза за клиента. По същия начин всички наши услуги са ориентирани към клиента. Ние непрекъснато работим за подобряването и на двете, като поддържаме тесен диалог с нашите бизнес партньори и клиенти."

Раници DEUTER

С различен обем и тегло и с функционални особености според ползвателя, вида спорт или дейност на открито - за преходи, трекинг, ежедневни, за катерене, за колоездене, за училище, за носене на деца и детски.

Спални чували DEUTER

С различни изолация и тегло, структура и функционални особености според ползвателя или условията на ползване - модели специално за дами, детска серия, пухени, синтетични.

Аксесоари DEUTER

Различни по форма, цвят, обем и функционални особености аксесоари на Deuter - за спорт и преходи (колоездене, катерене, бягане, ски, трекинг), за училище и града, ежедневни, за пътуване, за организация, прибиране и подредба на багаж и ценни предмети.

Дъждобрани за раници

Хидратиращи системи

Ааптечки

Чанти за велосипед

Калъфи и джобове

Чанти за кръстни и спортни колани

Портмонета

Организация

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Deuter за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на DEUTER налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.