×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Индивидуалност, иновация и страст

Защо KOMPERDELL

KOMPERDELL са на пазара за щеки от 1922 г. Традиционните ценности и ентусиазмът за нови разработки са предизвикателство за австрийската компания. Търсейки винаги нови предизвикателства, от KOMPERDELL се опитват да разберат и предвидят променящите се изисквания на техните клиенти. В ежедневния си контакт с последните, компанията разбира какви са техните нужди, което е основа за непрекъснато подобряване на продуктите си и за предлагане на максимално добро представяне. Конкурентноспособността и успехът на местните и на международните пазари са едни от предимствата на KOMPERDELL.

Смелост, правдоподобност и ТРИ години гаранция

Приключенският дух на атлетите на KOMPERDELL e вдъхновението за компанията. Да създава продукти за критични и смели ситуации е нейният постоянен стимул.

В австрийската компания залагат на действието и не търсят еднократни успехи. Устойчивостта в развитието на екипа на KOMPERDELL и честността, осигуряват стабилност и постоянни ценности в компанията и в средата на променящите се пазари.

Можете да разчитате на KOMPERDELL – те са тук заради вас. Щеките ви ще бъдат безплатно ремонтирани (ако се налага) с тяхната уникална 3-годишна гаранционна услуга. 

Смелост, правдоподобност и ТРИ години гаранция

Спортовете ни предлагат уникално и страхотно преживяване. Устойчивостта е стратегията на KOMPERDELL като компанията прави всичко възможно да сведе до минимум отрицателното въздействие върху околната среда.

За производството на щеките се използва рециклиран алуминий, който спестява енергия и намалява въглеродните емисии.

За да се избегне замърсяването, се използват само водоразтворими покрития за всички видове щеки KOMPERDELL.

KOMPERDELL взема под внимание как опаковките замърсяват околната среда. От компанията се опитват да използват възможно най-малко материали за опаковане и такива, които могат да се рециклират.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Komperdell за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Komperdell налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.