×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Екипировка от Чехия

Как започна всичко

Когато обичаш катеренето, когато не си представяш почивните дни другаде освен в природата, при скалите с приятели, когато, освен това, нямаш първокачествена екипировка и няма откъде да си я набавиш – единственото възможно решение тогава е да започнеш да си я произвеждаш. Точно така са постъпили през 80-те група млади катерачи в бивша Чехословакия с главно действащо лице HANA ZACHARIÁŠOVÁ.

Пример за следване

Hannah Outdoors е компания, която е ярък пример за това как ентусиазмът, желанието, отдадеността и любовта към това, което правиш, са основа за успеха. Чешката компания официално е основана през 1991 година с ясната цел да създава продукти съобразно модерни технологии, тенденции и материали, и които действително „работят“ не само в лабораторното изпитване, но и навън, в реални условия.

Продукти с марка Hannah Outdoors

Днес портфолиото на Hannah Outdoors включва разнообразие от екипировка за планина и дейности навън:

- Функционални облекла за планина и спорт

- Ежедневни облекла за пътуване и почивка

- Къмпинг артикули – палатки, спални чували, постелки и надуваеми шалтета. От 1998 г. компанията произвежда и предлага и експедиционни палатки за екстремни условия

- Туристически щеки, раници, торби, сакове, чанти и портфейли

Това, което чешката компания постига е много добро съотношение цена/качество на продуктите си.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Hannah Outdoors за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Hannah Outdoors налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.