×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Екипировка от Чехия

Готови за катерене

Rock Empire е идея на двама запалени катерачи, които сами си произвеждат сбруи и друг катерачен инвентар от подръчни материали, във време и място когато не са имали възможност да си набавят качествена екипировка. Времената се променят, правителството се сменя, търсенето се увеличава, пазарът се разширява. Двамата катерачи основават компания, HUDY Production се превръща в Rock Empire.

Пример за следване

Производството е все още на същото място, а собствениците са горди с това, че сбруи, рингове и други катерачни аксесоари от текстил, както и френдове и клеми все още се произвеждат на мястото където е стартирало масовото производство – в Чехия, в град Benešov nad Ploučnicí близо до долината на река Елба и крайбрежните скалните образувания, на които за пръв път се тества екипировката.

И в днешни дни целите на Rock Empire остават все същите:

 - Иновации

 - Качество

 - Максимална удовлетвореност за клиента

Продукти с марка Rock Empire

Производството на чешката компания се развива в две основни направления: 

- Екипировка за спортно катерене

- Екипировка за височинна работа

Rock Empire е млада компания, която притежава потенциала, желанието и амбицията да гледа смело в бъдещето, да расте и да създава иновативни продукти, които напълно да удевлотворяват нуждите на катерещите се за удоволствие или по работа.

Индивидуални поръчки

Магазини Стената са официален дистрибутор на Rock Empire за България, така че имате възможност за индивидуална поръчка без оскъпяване. За повече подробности ни пишете на info@stenata.com

Линк към официален сайт

Актуални продукти на Rock Empire налични в магазини Стената

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.