×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Pertex Quantum използва гъсто тъканата структура за да създаде лека и мека материя, помагаща на изолацията да остане пухкава.

Прецизно конструиран от изключително тънко влакно, материята Pertex Quantum е конструираната, така че да "улови" неподвижния въздух и да подобри ефективността на изолацията. Промазката на материята (DWR - Durable Water Repellent) осигурява защита при лек дъжд и сняг за да останете на топло.

Технически характеристики: 

Състав: 100% полиамид (найлон)

Тегло: < 35г / м2

Въздухопропускливост: 1.0 cc (max)

Основни качества: 

Леко тегло и компактност

Усеща се мека и приятна

Отпимално съотношение между здравина и тегло

Вятъроустойчивост 

Не пропуска пуха

Pertex Shield

Материите Pertex® Shield са издръжливи, водоустойчиви и дишащи. Те са разработени, за да осигурят лека и универсална защита при различни атмосферни условия, запазвайки дашаемостта. 

Pertex® Shield са създадени за интензивна употреба, където лекото тегло и дишаемостта са ключови. Материята Pertex® Shield позволява да се движите бързо и да запазите комфорта си.

Многофункционалната 2, 2.5 и 3 слойна конструкция комбинира леки нишки с дишаема, ветроустойчива и водонепропусклива мембрана.

Материята е третирана с импрегниращ слой, който Ви предпазва от дъжд и сняг, запазвайки дишаемостта.

- Водоустойчива и ветероустойчива

- Леко тегло, мека и компактна

- Дишаща

Pertex® Shield Pro

Pertex® Shield Pro е конструирана да осигури изключително дишаща защита за продължителна употреба при екстремни условия.

Pertex® Shield Pro ползва микропореста мембрана, която е направена от голям брой равномерно разположени и взаимосвързани пори. Тези пори позволяват на всякаква влага да премине през плата, намаляваща до минимум изпотяването и Ви запазва комфорта за по-дълго време.

Това високо дишащо представяне, в комбинация с издържливо водоотблъскващо покритие, трислойна конструкция прави Pertex® Shield материите подходящи за дълги дни на всякакви атмосферни условия.

- Водоустойчива и ветероустойчива

- Здрава и устойчива конструкция

- Продължителна защита

Pertex Equilibrium

Материите Pertex® Equilibrium използват уникална конструкция с двойно тъкане. Плътно изтъканото външно лице предпазва от вятър и дъжд, докато вплетеното вътрешно лице помага за  по голяма дишаемост на материята.

УНИКАЛНАТА СТРУКТУРА НА PERTEX® EQUILIBRIUM създава перфекния микроклимат чрез балансиране на добра водоустойчивост и дишаемост 

- здрава и издържлива конструкция

- структурата на материята осигурява перфектно отделяне на влагата от тялото ви 

- бързо съхне

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.