×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Раниците Deuter са със специални гръбни системи, съобразени с човешката анатомия, специфичните сфери на приложение и на различните изисквания за функционалност

DEUTER AIRCOMFORT

При малките до средни раници, които са предназначени за лесен терен, търсим максимална вентилация. Сърцето на системата Aircomfort - изпробвана и доказана в продължение на десетилетия - е гъвкавата рамка от пружинна стомана. Тя е изключително издръжлива, осигурява стабилно напрежение за проветривата мрежа на гърба и създава вентилационно пространство между раницата и гърба на носещия я, където да се освободи влажният топъл въздух.

Резултатът: До 25% по-малко изпотяване, благодарение на максималната вентилация, постигната от мрежестата конструкция на Aircomfort. Това намалява пречките за циркулацията на въздуха, в резултат на което, получавате повече издръжливост - изпробвано и потвърдено от известния институт за изследвания Hohenstein.

DEUTER AIRCONTACT

Най-лесният начин за носенето на тежки товари е когато носещият и раницата станат едно. Това е основният принцип на Aircontact - системата държи товара близо до тялото и, съответно, близо до центъра на тежестта. Резултатът е пълен контрол върху раницата и ефективно разпределение на товара. В допълнение, подложките на Aircontact, изградени от специална пяна с кухи камери гарантират фантастична вентилация, благодарение на изпомпващия ефект при всяко движение.

Резултатът: До 15% по-малко изпотяване, в сравнение със стандартна компактна система за гърба (доказано в тестове, проведени от Gabriel L.&T и Университета в Ерланген), в съчетание с изключително разпределение на товара и сигурно, перфектно балансирано прилягане. 

DEUTER AIRSTRIPES

Раницата за колоездене трябва да седи сигурно и плътно на гърба ти - дори по време на най-трудните карания. Уникалната ни система Airstripes се грижи за това и осигурява ефективна вентилация. Състои се от два контурни профила от пяна с въздушни камери, покрити с високо дишащо Wide AirMesh покритие. Намалената контактна повърхност осигурява оптимизирана циркулация на свеж въздух. Освен това, тежестта на раницата се държи близо до тялото, което не позволява на карача да загуби баланс. 

Резултатът: Минималната контактна повърхност на профилираната Airstripes позволява свободна циркулация на въздуха върху над 80% от гърба на карача, и все пак осигурява сигурно, компактно прилягане дори по време на тежки карания. 

DEUTER ALPINE

За алпийските раници комбинацията от комфорт, издръжливост, функционалност и ниско тегло е особено важна. Системата Alpine на Deuter отговаря на това предизвикателство, като се фокусира върху компактното и сигурно, но все пак удобно прилягане, благодарение на двете гъвкави меки задни подложки, перфектно адаптирани към анатомията и следващи движенията на носещия раницата. В комбинация с издължената форма на раницата, товарът винаги е близо до центъра на тежестта - като гарантира пълен контрол върху раницата. 

Резултатът: Системата Alpine комбинира сигурно, компактно прилягане за максимален контрол върху раницата и пълен фокус върху терена с отлично представяне по време на носене и комфортна вентилация между двете меки задни подложки. 

DEUTER LITE

Леките ни раници се представят най-добре при силно натоварващи спортове и еднодневни алпийски преходи. Редуцирани до най-необходимото, те са идеални за удобно носене на леки до средни товари, в зависимост от обема. Въпреки това, лекотата никога не трябва да е за сметка на издръжливостта. Това винаги е било и ще бъде фирмената ни политика, защото продуктите, които често имат нужда от смяна, не са добри за природата, а освен това раница, която се разпада високо в планината, може да бъде и опасна. 

Резултатът: Леките ни раници са създадени за всеки, който иска да се придвижва с лекота, без да жертва комфорта по време на носене и издръжливостта.

DEUTER CONTACT

Ергономично оформените подложки на гърба на системата Contact прегръщат гърба и разпределят теглото равномерно, освобождавайки гърба от тежестта. В допълнение, товарът се носи най-лесно, когато е близо до тялото. Каналите между подложките, както и дишащото, здраво 3D AirMesh покритие, осигуряват приятна проветривост. 

Резултатът: Ергономично оформените подложки на гърба осигуряват комфорт при носене, като облекчават гърба, и същевременно държат товара близо до тялото и го разпределят равномерно. 

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.