„Стената“ FRIENDS AND FANS се готвят за лятото!

Като част от програмата ни „Лоялни клиенти“, на 20 юли стартираме свежа, лятна ОНЛАЙН кампания със състезателен елемент – „Стената FRIENDS AND FANS – Предай Емоцията Нататък“, която ще продължи до 30 септември. Спечелилите допълнителните награди (посочени по-долу) ще бъдат уведомени по мейл в срок до 10 октомври.

Кампанията „Стената FRIENDS AND FANS“ е нашата благодарност и допълнителен комплимент към всички Вас – приятели, лоялни клиенти и фенове на марките и магазините ни. Идеята на предизвикателството е да предадете емоцията от изживяванията на открито нататък.

Включете се и получете своя индивидуален промокод за отстъпка от 20% на ненамалени стоки. Кодът ще Ви донесе допълнителни награди. За целта е нужно да го споделите с приятелите си. Колкото повече пъти е ползван от различни хора, толкова по-голяма ще е наградата.

Кой може да участва?

В кампанията „Стената FRIENDS AND FANS“ могат да вземат участие всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Единственото, което е необходимо да направите, е да се регистрирате, за да получите Вашия индивидуален код за отстъпка. Ще го получите в рамките на 48 часа.

Какво следва с получения Промокод?

След като получите Вашия индивидуален и уникален код, Вие можете да го:

- ползвате еднократно

- предавате на други, които могат да го ползват също еднократно

Всяко ползване на Вашия код Ви носи една точка. 

Ако се ползва за покупка на ненамалени стоки, този код дава на притежателя му 20% отстъпка на ВСИЧКИ стоки (с изключение на печатните издания) в магазина и носи една точка на собственика на кода. 

Ако се ползва за покупка на намалени стоки, този код ще ни помогне да удостоверим самоличността Ви и да Ви назначим точка за направената покупка.

Всеки получил код от друг може във всеки момент да реши и да се включи в кампанията и да получи собствен код, който да разпространява.

Какви награди носят получените точки?

И както всяко състезание, колкото и да е символично, завършва с награди, така и нашата кампания-предизвикателство „Стената FRIENDS AND FANS“ има своите подаръци. Ползването на промокода от приятели и близки, носи точки обвързани със следните награди:

• Ако петима от Вашите приятели използват Вашия код за 20% отстъпка, ще получите карта „Лоялен клиент“ Сребърната планина ИЛИ (ако вече притежава такава) 50 лева ваучер за пазаруване. За да съберете пет точки, ще е нужно споделеният от Вас код за 20% отстъпка да бъде използван от пет човека. Те могат както просто да използват промокода за отстъпка без регистрация, така и да се регистрират в програмата „Лоялен клиент“, а също и да вземат участие в кампанията „Стената FRIENDS AND FANS“ и да получат собствен код, след като вече са използвали Вашия. Промокодът е валиден от 20 юли до 30 септември.

• Ако десет от Вашите приятели използват Вашия код за 20% отстъпка, ще получите карта „Лоялен клиент“ Сребърната планина И 100 лева ваучер за пазаруване. За да съберете десет точки, ще е нужно споделеният от Вас код за 20% отстъпка да бъде използван от десет човека. Те могат както просто да използват промокода за отстъпка без регистрация, така и да се регистрират в програмата „Лоялен клиент“, а също и да вземат участие в кампанията „Стената FRIENDS AND FANS“ и да получат собствен код, след като вече са използвали Вашия. Промокодът е валиден от 20 юли до 30 септември.

• Ако двадесет от Вашите приятели използват Вашия код за 20% отстъпка, ще получите карта „Лоялен клиент“ Златният час И 200 лева ваучер за пазаруване. За да съберете двадесет точки, ще е нужно споделеният от Вас код за 20% отстъпка да бъде използван от двадесет човека. Те могат както просто да използват промокода за отстъпка без регистрация, така и да се регистрират в програмата „Лоялен клиент“, а също и да вземат участие в кампанията „Стената FRIENDS AND FANS“ и да получат собствен код, след като вече са използвали Вашия. Промокодът е валиден от 20 юли до 30 септември.

• Ако петдесет от Вашите приятели използват Вашия код за 20% отстъпка, ще получите карта „Лоялен клиент“ Златният час И 400 лева ваучер за пазаруване. За да съберете петдесет точки, ще е нужно споделеният от Вас код за 20% отстъпка да бъде използван от петдесет човека. Те могат както просто да използват промокода за отстъпка без регистрация, така и да се регистрират в програмата „Лоялен клиент“, а също и да вземат участие в кампанията „Стената FRIENDS AND FANS“ и да получат собствен код, след като вече са използвали Вашия. Промокодът е валиден от 20 юли до 30 септември.

Присъедини се към семейството на „Стената“, бъди активен и Предай Емоцията Нататък!

#екипирайемоцията #споделиемоцията #навънеподобре

 

           

Регистрирай се

Съгласен съм с Общите условия

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.