×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА НА МАГАЗИНИ СТЕНАТА

В рамките на тази специална програма всички членове на организациите на нашите партньори получават ексклузивни усливия за пазаруване. Повече информация за специалните условия за пазаруване можете да намерите по-долу.

ЗАЯВКИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ

ПОКУПКА НА ДРЕБНО

1. Всеки член  на организацията на ПАРТНЬОРА може да заявява продуктите, които иска да закупи на място в магазините на Стената и онлайн на www.stenata.com. В тези случаи той ще ползва отстъпката предвидена за покупка на дребно.

 2.  Всички членове на организацията на ПАРТНЬОРА могат да получават по-голяма отстъпка при предварителна заявка за продукти и услуги към следващ внос, подготвян от СТЕНАТА. При включване към внос към СТЕНАТА клиентът не заплаща такси за международен транспорт. Предварителната заявка се прави на място в магазини на СТЕНАТА или  писмено на  orders@stenata.com

ПОКУПКА НА ЕДРО

3. ПАРТНЬОРЪТ има право да ползва преференциални условия при пазаруване на едро. Това са  групови поръчки, подпомагащи клубната му дейсност. Отстъпките се начисляват допълнително спрямо сроковете за доставка и големината на поръчката. Груповата поръчка се праща писмено на e-mail на orders@stenata.com

НАЕМ НА ЕКИПИРОВКА

4. ПАРТНЬОРЪТ има право да ползва преференциални условия при наемането на екипировка-  снегоходки, щеки, лавинна екипировка, пикели и котки.

4.1. Необходимо е екипировката предварително да бъде резервирана с обаждане на телефон 0886 930999  или на имейл info@stenata.com .

4.2. Актуалните цени и условия за позлване на екипировка под наем  са описани на www.stenata.com  

ОБЩИ КЛАУЗИ

5.  СТЕНАТА потвърждава или коригира заявката/поръчката. В случай, че  СТЕНАТА не потвърди заявката, се счита, че заявката/поръчката не е приета.

6.  В случай на поръчка на обувки и дрехи, които не са включени в сезонната колекция на СТЕНАТА, дружеството има право  да поиска предплащане на сума в размер на 30% от крайната клиенстка цена на продукта без отстъпка.

6.1 СТЕНАТА има право  на компенсация в размер на предпалтената стойност, в случай че клиентът откаже да закупи стоката.

ДОСТАВКА

7. Продуктите се получават в някой от магазините на СТЕНАТА или чрез доставка от страна на СТЕНАТА при предварително уговорени условия с ПАРТНЬОРА.

8. При доставката на продукти, които не са в наличност в магазини СТЕНАТА и са обект на индивидуална поръчка се добавя разход международен транспорт. Срокът за получаване е между 10 и 20 дни.

9.  При доставката на групови поръчки, продуктите се получават от склада на СТЕНАТА или чрез доставка от страна на СТЕНАТА при предварително уговорени условия с ПАРТНЬОРА.

ЦЕНИ И ОТСТЪПКИ

Пазаруване онлайн

За да се възползвате от отстъпката при пазаруване онлайн на www.stenata.com е необходимо:

  • Да си направите регистрация в сайта на магазини Стената 
  • При първа поръчка да посочите в коментар: името на партньорската организация, вашите имена (ако при регистрация не сте попълнили коректно тази информация), номера на членската ви карта (или телефонен номер/имейл, с който фигурирате в списъка предоставен от партньорската организация)

След тези две стъпки отстъпката ще бъде назначена на вашия профил и ще се начислява автоматично при бъдещи поръчки. 

Пазаруване на място в магазини Стената

За да се възползвате от отстъпката при пазаруване на място в магазини Стената:

  • Трябва да предоставите вашите имена, номера на членската ви карта или телефонен номер/имейл, с който фигурирате в списъка предоставен от партньорската организация.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.