×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Запознайте се с новата UP серия градски раници на Deuter - направени изцяло от рециклирани материали!

  • Те са УСТОЙЧИВИ

Тези раници имат всички характеристики и функционалност на отличната градска раница, като при това се произвеждат по такъв ресурсно - ефективен начин, че да се придвижвате из града с чиста съвест. Всички материали използвани в изработката им са 100% рециклирани и произведени в съответсвие със стандарта bluesign®. Продукти, които носят този етикет, отговарят на системните критерии на bluesign® за норми на безопасност и безвредност към човек и околна среда. За производството на една раница са използвани между 35 и 40 пластмасови бутилки!

  • Те са ФУНКЦИОНАЛНИ

Притежават бърз и лесен достъп, който ще ви позволи да достигнете до всяка част от раницата си. Освен многото удобни външни джобове,  разполагат със специален джоб за лаптоп, таблет и специално отделение от вътрешната страна, в което може да държите най - ценните си вещи.

  • Те са СТАБИЛНИ, УДОБНИ И ЦВЕТНИ

Ергономично оформената гръбна система осигурява удобно прилепване, а подвижните кръстни ремъци могат да се слагат и свалят всеки път, когато имате нужда от по - голяма стабилност. Раница, създадена да побира всичко необходимо за един ден на работа, в университета или просто когато сте навън.

Deuter UP

С мисъл за опазване на околната среда

Раницата Deuter UP Stockholm е направена от 35 броя - 0,5 литрови рециклирани бутилки. Процесът на производство на текстила се извършва в съответствие със строгия екологичен стандарт bluesign®. Количеството на използваната вода и суров нефт е значително намалено. Създадена е да побира всичко необходимо за един ден в града. Добре замислената конфигурация на вътрешното отделение и U - образното отваряне с цип означава, че нещата вътре са бързо и лесно достъпни. С подплатена предна част и основа, тази раница добре запазва формата си, което допълнително помага при намиране на съдържанието в нея.

UP Sydney

Когато животът в града означава и запазване на екологичния баланс

Раницата Deuter UP Sydney е направена изцяло от рециклирани материали, от 40,5 броя - 0,5 литрови рециклирани бутилки, за да бъдем прецизни. Процесът на производство на текстила се извършва в съответствие със строгия екологичен стандарт bluesign®. А освен това, количеството на използваната вода и суров нефт е значително намалено. 

Създадена да побира всичко необходимо за един ден в града. Добре замислената конфигурация на вътрешното отделение и капака с магнитно закопчаване допринасят за бърз и лесен достъп до нещата в раницата. Добавените алуминиеви куки на капака осигуряват допълнителна безопасност.  

UP Seoul

Обединява живота в града с чистата околна среда

Раницата Deuter UP Seoul е изработена от 37 броя - 0,5 литрови рециклирани бутилкиПроцесът на производство на текстила се извършва в съответствие със строгия стандарт bluesign®. Количеството на използваната вода и суров нефт е значително намалено.

UP Seoul е създадена да побира всичко необходимо за един ден в града. Достъпът отгоре е широк, с цип, като капакът е създаден така, че да позволява допълнителен обем от 10 л.

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.