×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH
Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH

Къси Панталони - Trangoworld - Short Assy TH

Trangoworld
8445570098576
Последна наличност
123,00 лв.
Няма данък

ASSY TH на Trangoworld са удобни и стилни дамски къси панталони за планински дейности или ежедневна употреба в градска среда. Изработени са от рециклиран полиамид и еластан, което ги прави удобни и леки и ви дава голяма свобода на движение. Панталоните са бързосъхнещи, с висока дишаемост и с водоотблъскващо покритие без вредни PFC химикали. Те разполагат и с UV +30 защита, талия с гайки и колан за по-добро пристягане и еластична лента от вътрешната страна за идеално прилягане. Разполагате и с 3 джоба с цип – 2 странични и 1 заден. Късите панталони ASSY TH са разработени по технологията FREE2MOVE и отговарят на независимия стандарт bluesign®. Това ви гарантира, че продуктът от най-високо качество, произведен с грижа към природата. 

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.185кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

9 x 15.14 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

9 x 14.90 лв.

 

TRANGOWORLD SHORT ASSY TH

ДАСКИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ ЗА ТУРИЗЪМ И ПЪТУВАНЕ

Искате когато сте в планината през по-топлите дни да се радвате на удобство, функционалност и стил? Търсите къси панталони, които да отговарят на вашите активни нужди и да се вписват в ежедневния ви начин на живот? Тогава ASSY TH на Trangoworld са точно за вас!

Изработени от висококачествена комбинация от рециклиран полиамид и еластан, тези къси панталони са меки, удобни и леки. Еластанът добавя гъвкавост и свобода на движение, като по този начин осигурява максимален комфорт и удобство при носене. С модерен и стилен вид, ASSY TH на Trangoworld могат да бъдат използвани както за разходки и движение в планината, така и за ежедневна употреба.

Но това не е всичко! Късите дамски панталони ASSY TH са с водоотблъскващо покритие без вредни PFC съединения, което означава и по-чиста природа. Освен това, те са лесни за почистване и поддръжка, което ги прави практични и удобни при ежедневно носене.

Късите панталони ASSY TH на Trangoworld притежават UV +30 защита, а талията с колан за пристягане, както и еластичната лента от вътрешната страна гарантират оптимално и сигурно прилягане.

На ваше разположение са и два странични джоба с цип, както и един заден джоб с цип, за да може най-необходимите ви вещи да са на сигурно място и винаги с вас.

Материята, от която са изработени дамските къси панталони ASSY TH е бързосъхнеща и се характеризира с висока дишаемост, което ви позволява да се радвате на постоянна свежест и удобство. Еластанът и материята FREE2MOVE гарантират висока еластичност и адаптивност към тялото, което означава високо ниво на комфорт и голяма свобода на движение. Също така отговарят и на независимия стандарт bluesign®, който е неоспоримо доказателство за високото качество на продукта и стриктно регулирания производствен процес, съобразен с опазването на околната среда.

Никога не е било толкова лесно да бъдете активни и стилни едновременно. С късите панталони ASSY TH на Trangoworld ще се наслаждавате на всяка активност, която ви харесва, без да правите компромиси с комфорта и стила си.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

• Еластична материя, осигуряваща комфорт и свобода на движенията

• Талия с гайки и колан

• Вътрешна регулируема еластична лента

• 2 странични джоба с цип

• 1 заден джоб с цип

• Рециклиран полиамид: 96%, еластан: 4%

• Тегло: 185 гр.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ:

Късите панталони ASSY TH на Trangoworld са подходящи за хайкинг, трекинг, преходи, туризъм и други дейности в планината при по-топло време, както и за ежедневна употреба в градска среда.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ОСОБЕНОСТИ:

• Висока дишаемост

• Лесни за поддръжка

• UV +30 защита

• Функционален и стилен дизайн

• Водоотблъскващо покритие без PFC

• Произведени от рециклирани материали

• bluesign® стандарт

• FREE2MOVE материя за удобство и свобода на движенията

ТЕХНОЛОГИИ

RECYLCED

Продуктите обозначени с този етикет са произведени от рециклирани суровини. TRANGOWORLD поощрява и подкрепя инициативи и проекти свързани с опазването и грижата за природата, следвайки заложените ангажименти в специална декларация на компанията към бъдещия свят, децата, техните наследници.

PFC FREE WR

Траен водоотблъскващ завършек без перфлуоровъглеводороди (PFC). Пер- и полифлуорираните съединения са доказан замърсител и са опасни за здравето. Разграждат се изключително трудно за много продължителен период от време, поради което се разпространяват и достигат до части недокоснати от човешко присъствие и попадат от природата по хранителната верига в живите организми.

РROTECTION UV+30

Серията +30 Protection UV от Trangoworld® е произведена и обработена с материали, специално създадени за защита от UV лъчите, с фактор 30 и нагоре. В Trangoworld® създават продуктите си, за да ви защитят както от най-враждебните метеорологични условия, така и от ефекта на слънчевите лъчи върху кожата. 

bluesign®

Стандартът bluesign® отива една стъпка напред пред еко етикета. Благодарение на холистичния подход на този стандарт за производство, се взема предвид не само безопасността на потребителя, но и други аспекти, включително здравето по време на работа, водните емисии и емисиите във въздуха. Освен тези важни аспекти, принципът на съхраняване на ресурсите играе важна роля за стандарта bluesign®. Независимият bluesign® стандарт гарантира, че цялата продуктова верига съдържа само компоненти и преминава само през процеси, които са безвредни за хората и околната среда. Използва т.нар. “Управление на входящия поток”, който разглежда продукцията като серия от стъпки, които трябва поотделно да бъдат сертифицирани и проследени. Всички производствени процеси и химикали трябва да отговарят на стандарта bluesign®, за да може завършеният продукт да носи етикета bluesign®. 

FREE2MOVE

Серия от моноеластични материи със специален еластомерен компонент, разработен ототдела за проучвания, разработки и иновации на Trangoworld. Осигурява на облеклата добра еластичност и адаптивност към тялото, като подпомага свободата на движенията по време на спорт. 


Линк към производител

Цвят по каталог
Bungee Cord
Облекло външен материал
Polyamide Free2Move WR
Произход
Виетнам
Цвят
Бежов
Гаранция
2 години
Облекло размер
L
Пол
Дамски
Стената Младост
Да
Състав
Полиамид, еластан
Продуктов код
PC009695
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки