• -56,00 лв.
Водонепромокаемо яке - Trangoworld -...

Водонепромокаемо яке - Trangoworld - Runart

Trangoworld
8433849766141
Налично
224,00 лв. 280,00 лв. -56,00 лв.
Няма данък

Runart е много леко, дамско, водонепропускливо яке създадено да ви предпази от елементите на времето когато сте навън – в планината, в града или където и да е сред природата. Добрата мембрана е задължителна част от багажа когато излизате за продължително време. Runart е с Inner Plus Light, което осигурява защита от дъжд, вятър и добра дишаемост. Допълнителен плюс са двата вентилационна отвора с цип под мишниците, които позволяват навлизане на свеж въздух, но не и на капките дъжд – неоценимо когато вали, а в същото време склона е стръмен или интензивността висока. Лесно се сгъва, компресира и прибира в специалната торбичка към якето.

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.240кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да

Runart е много леко, дамско, водонепропускливо яке създадено да ви предпази от елементите на времето когато сте навън – в планината, в града или където и да е сред природата. Добрата мембрана е задължителна част от багажа когато излизате за продължително време. Runart е с Inner Plus Light, което осигурява защита от дъжд, вятър и добра дишаемост. Допълнителен плюс са двата вентилационна отвора с цип под мишниците, които позволяват навлизане на свеж въздух, но не и на капките дъжд – неоценимо когато вали, а в същото време склона е стръмен или интензивността висока. Лесно се сгъва, компресира и прибира в специалната торбичка към якето. Runart притежава два предни джоба с цип, изнесени на височината на гърдите, и един вътрешен джоб. Всички шевове са запечатани, ръкавелите се пристягат с велкро, а долният край на якето – с корда и стопери.

Отделът по проучвания, разработки и иновации на Trangoworld създаде Inner Plus, специална водоустойчива, дишаща и вятъроустойчива мембрана. Inner Plus осигурява най-високата защита срещу тежки климатични условия и позволява на парата да преминава, като се грижи тялото ви да остане сухо по време на активност.

Технически характеристики:

  • Структура с нано пори

  • Воден стълб: >10.000 (ISO811-1981 E)

  • Дишаемост: ±15.000 г/м2/24ч (JISL 1099-1993, B-1, тест с калиев ацетат)

Цвят по каталог
Rich Gold
Облекло външен материал
2.5 L Inner Plus Light
Цвят
Жълт
Облекло размер
S
Пол
Дамско
Облекло мембрана
InnerPlus Light над 10000 воден стълб, 15000 гр/м2 / 24 ч дишаемост
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2019-09-04
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.