• -168,00 лв.
Яке - Ortovox - Fleece Plus Classic...
Яке - Ortovox - Fleece Plus Classic...
Яке - Ortovox - Fleece Plus Classic...
Яке - Ortovox - Fleece Plus Classic...

Яке - Ortovox - Fleece Plus Classic Knit Hoody W

Ortovox
4250875281769
Последна наличност
252,00 лв. 420,00 лв. -168,00 лв.
Няма данък

Независимо дали сте в планината, в долината или в града, това яке с качулка FLEECE PLUS CLASSIC KNIT HOODY за жени ще ви осигури уют и топлина благодарение на SWISSWOOL отвън и меката мериносова вълна отвътре. Привличащата погледите традиционната плетка отпред е изработена от неоцветена, качествена вълна от швейцарски овце. Тези плетени вложки от чиста естествена вълна отпред и на качулката осигуряват оптимална защита срещу вятъра и студа, докато мериносова мрежеста тъкан отвътре осигурява несравним комфорт и се усеща изключително приятно върху кожата. Два предни джоба поддържат ръцете ви приятно топли и осигуряват достатъчно място за всякакви малки неща. И към всичко това се добавя и уникалния и впечатляващ външен вид характерен за линията FLEECE PLUS HOODIES.

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.672кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 23.52 лв.

12 x 23.52 лв.

FLEECE PLUS CLASSIC KNIT HOODY W

MERINO FLEECE PLUS

ДАМСКО ЯКЕ С КАЧУЛКА С МЕРИНОСОВА ВЪЛНА


ИЗВЪН ТРАДИЦИИТЕ И УБЕЖДЕНИЯТА

Якето FLEECE PLUS CLASSIC HOODY за жени съчетава модерни и традиционни материали за получаване на висококачествено яке с качулка от фина мериносова вълна с изцяло устойчив спрямо околната среда дизайн.


Това дамско яке изпъква с:

• Предна външна част, която е атрактивно оформена с плетка от вълнена прежда получена от SWISSWOOL вълна: суровина обработена чрез сложни процеси в регион използващ традиционни методи

• Напълно опазващо околната среда благодарение на вълната SWISSWOOL, която се добива и преработва по устойчиви методи, и на използването на рециклиран полиестер, с което се редуцира значително негативното екологично въздействие

• Плетена качулка и предни джобове, които поддържат главата и ръцете топли

Независимо дали сте в планината, в долината или в града, това яке с качулка FLEECE PLUS CLASSIC KNIT HOODY за жени ще ви осигури уют и топлина благодарение на SWISSWOOL отвън и меката мериносова вълна отвътре. 


Линията MERINO FLEECE PLUS се характеризира с регионалния си произход, традиции и прецизна обработка. Привличащата погледите традиционната плетка отпред е изработена от неоцветена, качествена вълна от швейцарски овце – едната версия на този модел яке, цвят Black Raven, съдържа дори рядко разпространената вълна от черни овце. Чистата естествена вълна се преде в прежда в долината на Лех и се плете на стари машини използвани от векове за получаване на висококачествена тъкан в Щирия: HERATEX е традиционна компания и доставя вълна за ORTOVOX от самото начало през 1990 г. Рециклираният полиестер е втъкан вътре в основния материал в допълнение към фината мериносова вълна, което прави дамското яке FLEECE PLUS CLASSIC KNIT HOODY особено щадящо околната среда. Добавеният еластан осигурява разтегливост, което подобрява прилягането и комфорта.

Плетените вложки от чиста естествена вълна отпред и на качулката осигуряват оптимална защита срещу вятъра и студа, докато мериносова мрежеста тъкан отвътре осигурява повече комфорт и се усеща изключително приятно върху кожата. Два предни джоба поддържат ръцете ви приятно топли и осигуряват достатъчно място за всякакви малки неща. И към всичко това се добавя и уникалния и впечатляващ външен вид характерен за линията FLEECE PLUS HOODIES.

Или казано с едно изречение якето FLEECE PLUS CLASSIC KNIT HOODY за жени е съществена част от вашия стандартен зимен гардероб и скоро може да се превърне в любимото ви облекло за зимата!


МАТЕРИАЛ

МЕРИНО ВЪЛНА

От 1995 г. мериносовата вълна е неразделна част от екипировката за планински дейности на ORTOVOX. Добиването на мериносова вълна е от щастливи овце, отглеждани в наблюдавани, етични овцеферми. Вълната е естествено екологична и следователно напълно опазваща околната среда. Благодарение на влакната с малък диаметър, от които са изградени фините вълнени нишки, мериносовата вълна се чувства изключително мека, удобна и приятна при допир с кожата. В допълнение към комфорта, мериносовата вълна осигурява и идеален микроклимат на тялото, като регулира както влагата, така и температурата. Лесно е да се грижите за нея и благодарение на антибактериалния си ефект, неутрализира образуването и отделянето на неприятни миризми. А това има допълнителен екологичен ефект, тъй като означава повече носения и по-малко пранета.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

- Два предни джоба

- Лепен джоб на горната част на ръкава

- Плетена предна част

- Топла качулка

- Нормално прилягане


СВОЙСТВА НА МАТЕРИАЛА

- Изключително високи изолационни свойства

- Рециклиран полиестер

- Мериносова вълна върху кожата

- Висока способност за дишане

- Силно еластичен

- Отличен комфорт при носене


ТЕГЛО: 672 грама

ПРИЛЯГАНЕ: Нормално прилягане

МАТЕРИАЛ: ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ: 50% полиестер (рециклиран) + 41% чиста естествена вълна (MERINO) + 9% еластан; ВЛОЖКИ: 100% чиста естествена вълнаЛинк към производител
Цвят по каталог
Mid Aqua
Облекло външен материал
MAIN MATERIAL 50 % polyester (recycled) + 41 % virgin wool (MERINO) + 9 % elastane, INSERTS 100 % virgin wool
Цвят
Син
Облекло размер
XS
Пол
Дамски
Стената Център
Да
2020-06-15
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.