• -56,00 лв.
Първи слой - Мерино облекло - Ortovox...
Първи слой - Мерино облекло - Ortovox...
Първи слой - Мерино облекло - Ortovox...
Първи слой - Мерино облекло - Ortovox...

Първи слой - Мерино облекло - Ortovox - Womens RockNWool Long Pants /18

Ortovox
4250875274778
Последна наличност
84,00 лв. 140,00 лв. -56,00 лв.
Няма данък

Мерино термо облекло. Дългият дамски клин от Мериносова вълна от серията 185 MERINO ROCK’N’WOOL е произведен от 100% чиста вълна и е идеален за продължителни преходи и интензивни активности в хладно и студено време. Притежава изключителна мекота, приятно усещане на допир и висока функционалност, които са гарантирани от естествената и с отлични показатели суровина – Мерино вълна от тасманийски овце. Или характерни за Мерино бельото ROCK’N’WOOL са: оптимална терморегулация, ефективно абсорбиране на влагата, предотвратяване образуване на неприятни миризми, изключително приятно усещане върху кожата, без дразнене и сърбеж. И забележителни цветове! Да, ROCK’N’WOOL оцветяват зимата!

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.184кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да

ROCK'N'WOOL LONG PANTS W

ДЪЛЪГ КЛИН ЗА ЖЕНИ ОТ МЕРИНОС


ДОРИ ОВЦЕТЕ ПРАЗНУВАТ

Дамски дълъг клин от Мериносова вълна от серията 185 MERINO ROCK’N’WOOL е произведен от 100% чиста вълна и е идеален за продължителни преходи и интензивни активности в хладно и студено време. Несравними комфорт и функционалност са гарантирани от естествената и с отлични показатели суровина – Мерино вълна от тасманийски овце. Или характерни за Мерино бельото ROCK’N’WOOL са: оптимална терморегулация, ефективно абсорбиране на влагата, предотвратяване образуване на неприятни миризми, изключително приятно усещане върху кожата, без дразнене и сърбеж. И забележителни цветове, ROCK’N’WOOL – Оцветяват зимата!


Облеклото за всяка планинска активност, започва с първия (най-долния) слой дрехи, тъй като това определя дали цялостната система на облеклото ще работи според очакванията. Ние се доверяваме на мериносовата вълна за всеки слой дрехи върху нас. Това естествено влакно е чудесно във всеки сезон от годината, но е просто фантастично за зимните спортове, когато телесната температура се колебае между силно изпотяване по време на висока активност и бързо охлаждане, когато тялото е в покой или не е натоварено. Мериносовата вълна има уникалната способност да абсорбира големи количества влага, но ние да не я усещаме влажна върху тялото си. Тя транспортира влагата в ядрото на влакното и след това бавно я освобождава. В същото време помага за регулиране на температурата и ограничава растежа, заради естествените си антимикробни свойства, на микроорганизми причинители на отделянето на неприятни миризми.


Материалът

Ние използваме 100% МЕРИНОСОВА ВЪЛНА за нашата колекция ROCK‘N‘WOOL. Продуктите от тази колекция имат тегло на материала 185 грама/м2, което ги прави универсални, подходящи за всякакви атмосферни условия, от началото на зимата до края, дори когато температурите спадат рязко. От фланелки с къси ръкави до такива с дълги ръкави и от боксерки до къси 3/4 и стандартни клинове, тази колекция се характеризира до голяма степен с колоритен дизайн, приятни  особености, свободна кройка, и - разбира се - високо функционално мериносово влакно.


ПРИРОДНИЯ РАЙ НА ТАСМАНИЯ

Между другото, 100% от мериносовата вълна от тази колекция идва от австралийския остров Тасмания. Вълната от този естествен рай е висококачествена, тънка (19 микрона) и устойчива на разкъсване. Но също толкова важно за ORTOVOX е, че материалът е етично и екологично стабилен. Ние имаме много високи очаквания от фермерите. Голяма част от работното им време се ангажира за осигуряване на управлението на екологично чисти стопанства и хуманно отношение към животните.


СВОЙСТВА НА МАТЕРИАЛА:

- Не предизвиква сърбеж и е изключително приятна и комфортна за носене

- Тасманийска мериносова вълна

Тегло: 184 грама

Прилягане: Спортно прилягане

Материал: 100% чиста вълна (меринос)


Линк към производител

Цвят по каталог
Aqua Blend
Облекло външен материал
100% Merino wool (185 g/m2)
Цвят
Син
Облекло размер
L
Пол
Дамски
Стената Център
Да
2021-06-07
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.