×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -53,00 лв.

Термоклин - 230 Competition Short Panst Wms
Термоклин - 230 Competition Short Panst Wms
Термоклин - 230 Competition Short Panst Wms
Термоклин - 230 Competition Short Panst Wms

Термоклин - 230 Competition Short Panst Wms

Ortovox
4251422589154
Последна наличност
123,00 лв. 176,00 лв. -53,00 лв.
Няма данък

230 Competition Short Pants W е техничен, безшевен, с висока дишаемост дамски 3/4 термоклин с мериносова вълна, подходящ за разнообразни активности и излизания през хладно и студено време. Зониран и с Мерино вълна за оптимални терморегулативни и влагоотвеждащи свойства и неутрализиращ неприятните миризми, 230 Competition Short Pants W е вашият първи избор за термооблекло. С обновен дизайн с градиращ цвят за характерен, отличителен стил.

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.116кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

9 x 15.14 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

9 x 14.90 лв.

 

230 COMPETITION SHORT PANTS W

ДАМСКИ ЗОНИРАН 3/4 ТЕРМОКЛИН С МЕРИНО ВЪЛНА

МАКСИМАЛНА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ ПРЕЗ СТУДЕНИТЕ ДНИ

230 Competition Short Pants W е техничен, безшевен, с висока дишаемост дамски 3/4 термоклин с мериносова вълна, подходящ за разнообразни активности и излизания през хладно и студено време. Зониран и с Мерино вълна за оптимални терморегулативни и влагоотвеждащи свойства и неутрализиращ неприятните миризми, 230 Competition Short Pants W е вашият първи избор за термооблекло.

230 Competition Short Pants W е и с обновен дизайн с градиращ цвят създаден чрез плетене с цветно влакно, при което заради бодимапинга се получава клин с характерен стил от оформените зони. Това означава, че освен с висока функционалност, този термоклин печели и с външен вид.

ХАРАКТЕРНИ ОСОБЕНОСТИ

·  Термокартографиране на тялото (бодимапинг), според което се използва различна здравина (дебелина) на материала в различни области на тялото.  Тази техника на зониране, при която в определени зони се използват различни плетени конструкции, гарантира максимална вентилация и оптимално терморегулиране.

·  Произведен с използване на безшевна кръгова техника за плетене, така че да се получат зони с различна дебелина на тъканта

·  Изключително дишащ, бързосъхнещ и много издръжлив

230 Competition Short Pants W е техничен и комфортен 3/4 дамски термоклин, предназначена за спорт и активност в хладно и студено време. С висока дишаща способност, бързосъхнещ и суперудобен, този клин се усеща като втора кожа. 230 Competition Short Pants W гарантира оптимални микроклимат и терморегулация благодарение на Мерино вълната и на зонирането (бодимапинг). 

Серията 230 Merino Compretition се произвежда посредством безшевна кръгова техника на плетене и съобразно бодимапинг технологията, така че, когато времето се влоши или натоварването по време на дейност се увеличи, всяка зона на тялото е покрита с точната дебелина мериносова тъкан. Основната рипсена материя съдържа 190 гр/м2 Мерино, с която се осигурява еластичността на продукта, а оттам и свободата на движенията. При "горещите" зони на тялото, където топлоотделянето е значително, тъканта е мрежеста и тънка, а там където тялото се нуждае от задържане на топлината (напр. в зоната на бъбреците) се ползва материя с 240 гр/м2 Мерино. Принципът на бодимапинга позволява максимална вентилация при плътно прилягане - подобно на "втора кожа". Използваните мерино влакна са с диаметър едва 16.5 микрона, което ги прави абсолютно нежни и деликатни към кожата, докато в същото време блузата остава издръжлива и бързосъхнеща.

ОБЛАСТИ НА ИЗПОЛЗВАНЕ

Висока планина

Планина

Ски турове

Фрирайд

Туризъм/Пътуване/Експедиции

СВОЙСТВА НА МАТЕРИАЛА

● Бързо съхне

● Дишащ

● Еластичен

● Мериносова вълна върху кожата

● Висока издръжливост и здравина

● Произведено в Европа

● Мерино бодимапинг

ЕКОЛОГИЧНА УСТОЙЧИВОСТ

ПРОИЗВЕДЕНО В ЕВРОПА

Продуктът е произведен в Европа. По този начин се стимуират регионалните производства и експертиза, като се елиминира дългото транспортиране.

FAIR WEAR FOUNDATION

Продуктът е произведен съобразно заложените от Fair Wear Foundation стандарти за честни условия на труд

ORTOVOX WOOL PROMISE (OWP)

Вълната ползвана за производството на този продукт е изследвана и утвърдена като отговаряща на стандартите заложени от Ortovox Wool Promise (OWP)


НОМЕР НА АРТИКУЛА:   85882

ТЕГЛО:   116 грама

ПРИЛЯГАНЕ:   Атлетично (плътно прибрано) прилягане

МАТЕРИАЛ   57% фина, чиста вълна (OWP-MERINO) + 41% полиамид + 2%  еластан


Линк към производител

Цвят по каталог
Ice waterfall
Облекло външен материал
57% Merino, 41% Polyamide, 2% Elastane
Произход
Полша
Цвят
Син
Гаранция
2 години
Облекло размер
S
Пол
Дамски
Стената Център
Да
Състав
Мерино вълна, полиамид, еластан
Продуктов код
85852
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки