×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Въже - Edelrid - Tower Lite - 10 mm

Въже - Edelrid - Tower Lite - 10 mm

Edelrid
4028545191782
Последна наличност
392,00 лв.
Няма данък

Tower Lite 10 mm е единично катерачно въже, създадено специално за ползване в залите за катерене. Обработено е по специален начин за заздравяне връзките между ядрото и обвивката, за да издържи по-дълго на интензивно натоварване, каквото се наблюдава в катерачните зали. Освен това пропорцията на обвивката е по-голяма, което означава повишена износоустойчивост, спомагаща за дълготрайността на въжето.

на 12 вноски по 36.59 лв.

Цвят

Цвят по каталог

Дължина, метри

Тегло: 3.960кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 36.59 лв.

12 x 36.59 лв.

 

TOWER LITE 10 MM

ЕДИНИЧНО ДИНАМИЧНО ВЪЖЕ ЗА КАТЕРАЧНИ ЗАЛИ


Tower Lite е единично катерачно въже, създадено специално за ползване в залите за катерене. Обработено е по специален начин за заздравяне връзката между ядрото и обвивката, за да издържи по-дълго на интензивно натоварване, каквото се наблюдава в катерачните зали. Освен това пропорцията на обвивката е по-голяма, което означава повишена износоустойчивост, спомагаща за дълготрайността на въжето.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

-  Обработка Thermo Shield за по-добро усещане и боравене с въжето

-  Текстурата на обвивката гарантира добро сцепление и захват

-  Повишена пропорция на обвивката за максимална устойчивост на протриване и износване

-  Специална обработка Linc Tec, която „слепва“ обвивката към ядрото, предотвратявайки по този начин приплъзването и свличането й. Това гарантира дълъг живот дори при интензивна употреба

-  3D Lap Coil начин на навиване, който осигурява незабавна употреба без заплитане


ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

 • Диаметър 10,00 mm
 • Динамично удължение 34 %
 • Сила на удар 8,7 kN
 • Съотношение на сърцевината 59,00 %
 • Съотношение на обвивката : 41,00%
 • Тегло на метър : 66,00 грама/метър
 • Статично удължение : 8,0 %
 • Сертификат: EN 892
 • Брой падания: 9
 • Тип въже: Динамично
 • Единично въже
 • Маркирана среда на въжето: Да

6a244e26861b72b3547f2df273bcd5c7.jpg Единични въжета

Единичните въжета са най-често срещаните въжета за катерене. Това е класическото катерачно въже. Единичните въжета са с различни дължини и диаметри и обхващат различни приложения. Те са класически спортни въжета за катерене, както на открито, така и на закрито, и се използват за алпийско катерене и алпинизъм, както и за катерене на големи стени. Едно от основните им предимства е простото и безпроблемно боравене с тях. EDELRID произвежда единични въжета с диаметри от 8,6 мм до 10,5 мм. Тяхното тегло е от 51 до 69 грама на метър. Единичните въжета с по-дебел диаметър обикновено са по-здрави и могат да издържат на по-голям брой падания. Но колкото по-дебело е въжето, толкова и по-тежко е. За интензивна употреба, като например при катерене на проекти или на горна установка, има здрави единични въжета с по-голямо съотношение на външната обвивка.


2fe2942b09cf8257aa748a6efeab2d3f.jpg THERMO SHIELD

Thermo Shield е стандартното довършително покритие, което прилагаме към всички наши въжета, за да им дадем характерните за EDELRID гъвкавост и леко боравене с тях. Този процес на термично стабилизиране гарантира, че сърцевината и обвивката са перфектно балансирани. Специалната топлинна обработка първо отпуска, след което свива влакната на въжето. Това хармонизира отделните влакна във въжето и гарантира, че то остава компактно и еластично през целия си живот. Резултатът е въже, което не се свива и не се втвърдява бързо. Въжетата, които не се подлагат на термично стабилизиране, често се свиват и се втвърдяват по-бързо. Те обикновено са по-твърди от въжетата, които са термично обработени.

9d3264a3bffeb0564050311f8f131a65.jpg LINK TEC

Link Tec е специална обработка за заздравяване на връзката между ядрото и обвивката като ги "слепва". Това предотвратява свличане и приплъзване на обвивката, което значително удължава живота на въжето. Тази технология се ползва при създаването на катерачни въжета за зали където натоварването и интензивността на ползване е особено голяма.


bed77bad3ba601cd0622e18e07197042.jpg 3D LAP COIL

Новата техника EDELRID 3D Lap Coil прави първото развиване на въжето ненужно. Разширихме нашата производствена площадка със специално разработена машина, която навива нашите въжета. В комбинация с обмисления дизайн на опаковката, предоставена с всяко въже EDELRID, сега стана супер лесно да започнете незабавно изкачването с новото си въже: Не е нужно да правите повече от това да го издърпвате! Маркировката върху въжето, както и подробното описание на опаковката допълнително гарантират, че правите нещата правилно и можете да използвате пълния потенциал на въжето без досадно усукване и заплитане.


Цвят по каталог
Icemint
Произход
Германия
Цвят
Син
Гаранция
2 години
Материал
Polyamide
Тегло, гр/м
66
Дължина, м
60
Диаметър, мм
10
Тип
Единично
Брой падания
9
Динамична елонгация, %
34
Статична елонгация, %
8
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
71220
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.