×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Джобен лосион за ръце - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Hand Wash 50
Джобен лосион за ръце - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Hand Wash 50
Джобен лосион за ръце - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Hand Wash 50
Джобен лосион за ръце - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Hand Wash 50

Джобен лосион за ръце - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Hand Wash 50

Sea to Summit
9327868019397
Налично
10,00 лв.
Няма данък

Trek and Travel Pocket Soaps са джобни сухи сапуни за ръце от Sea to Summit. Те са изключително практични, леки, компактни и лесни за пренасяне. Една опаковка съдържа 50 листчета сапун с приятен аромат на зелен чай, за да сте винаги спокойни за своята свежест и хигиена. С тях няма риск от протичане и разливане в багажа ви и освен това са разрешени за пренасяне в ръчния багаж за самолет и няма да бъдат конфискувани на летището. Сапуните са биоразградими и щадящи околната среда, когато се използват в съответствие с принципите на Leave No Trace. Предлагат се в пет различни разновидности - за тяло, за ръце, шампоан с балсам, за пране и сапун за бръснене.


Тегло: 0.015кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
 

SEA TO SUMMIT TREK AND TRAVEL POCKET HAND WASH 50 LEAF

ДЖОБНИ СУХИ САПУНИ ЗА РЪЦЕ 


Ако обичате да пътувате или да ходите на къмпинг сред природата, знаете колко е важно да поддържате добра хигиена и свежест, където и да сте. Това обаче може да се окаже цяло предизвикателство, тъй като, носенето на течен сапуни и шампоан може да бъде неудобно, рисковано или дори забранено. Как да избегнете тези проблеми и да се насладите на чистота и свежест без компромис? Решението са джобните сухи сапуни Trek and Travel Pocket Soaps на австралийската компания Sea to Summit.

Със своите 50 листчета сапун във всяка опаковка, Trek and Travel Pocket Soaps са идеалният спътник за всеки пътешественик. Те са лесни за употреба и не представляват риск от течове в багажа ви. Освен това няма опасност да ви бъдат конфискувани на летището, тъй като не са течни и отговарят на изискванията за вещи, разрешени за пренасяне в ръчния багаж, което ги прави идеални при пътувания със самолет.

50-те листчета ви гарантират, че ще имате достатъчно сапун за цялото ви пътуване. Те са леки, компактни и изключително лесни за пренасяне и съхранение. Те също така са и биоразградими, така че няма да навредят на околната среда, когато се използват в съответствие с принципите на Leave No Trace.

Джобните сапуни Trek and Travel Pocket Soaps са с лек и приятен аромат на зелен чай и се предлагат в пет различни разновидности - за тяло, за ръце, шампоан с балсам, за пране и сапун за бръснене, така че да отговарят на всички ваши нужди. Така може да бъдете спокойни за личната си хигиена по време на всяко ваше приключение, дори и сред най-дивите и отдалечени от цивилизацията райони, както и да бъдете отговорни към природата и околната среда.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

·  50 листчета сух сапун в опаковка

·  Леки

·  Компактни

·  Лесни за употреба

·  Изключително лесни за пренасяне и съхранение

·  Практични

·  Без риск от протичане в багажа

·  Няма да бъдат конфискувани на летището

·  Могат да се пренасят в ръчния багаж

·  Идеални при пътуване със самолет

·  Могат да се използват навсякъде

·  Биоразградими

·  В практична кутийка

·  Безвредни за околната среда

·  С лек и приятен аромат на зелен чай

·  Предлагат се в 5 различни разновидности: за тяло, за ръце, шампоан с балсам, за пране и сапун за бръснене

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ:

Джобните сухи сапуни Sea to Summit Trek and Travel Pocket Soaps са перфектни за употреба, когато сте на път, на къмпинг, на преход сред природата, както и за пътуване със самолет или във всякакви ситуации, в които нямате достъп до санитарен възел или други хигиенни условия.


Линк към производителя
Цвят по каталог
N/A
Размер
4.5 х 1.5 х 6.5 см
Произход
Китай
Цвят
Прозрачен
Гаранция
2 години
Материал
TSA approved
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
TSA
Продуктов код
ATTPHWEU
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки