×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Джобен сапун за пране - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Laundry Wash 50

Джобен сапун за пране - Sea to Summit - Trek and Travel Pocket Laundry Wash 50

Sea to Summit
9327868019403
Налично
10,00 лв.
Няма данък

Trek and Travel - Pocket Laundry Wash са джобни сухи сапуни за пране от Sea to Summit. Те са изключително леки и практични, компактни са и са много лесни за пренасяне. В една опаковка се съдържат 50 листчета сапун за пране с лек и приятен аромат на зелен чай, за да сте винаги спокойни за чистотата и свежестта на дрехите си. С Pocket Laundry Wash няма риск от протичане и разливане в багажа ви, разрешени са за пренасяне в ръчния ви багаж за самолет и няма опасност да бъдат конфискувани на летището. Те са биоразградими и щадят околната среда, когато се използват в съответствие с принципите на Leave No Trace. Продуктите от серията се предлагат в пет различни разновидности - за тяло, за ръце, шампоан с балсам, за пране и сапун за бръснене.

Тегло: 0.015кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
 

SEA TO SUMMIT TREK AND TRAVEL - POCKET LAUNDRY WASH

ДЖОБЕН САПУН ЗА ПРАНЕ


Ако сте фенове на къмпинга сред природата, често сте в планината, правейки няколкодневни преходи или постоянно пътувате, може да е същинско предизвикателство да запазите дрехите си свежи и чисти през цялото време, особено, ако нямате достъп до перална машина. А да носите със себе си прахообразен или течен прах за пране е изключително неудобно и трудоемко, като може да бъде дори рисковано или забранено.

Има обаче един лесен вариант, с помощта на който да избегнете тези проблеми и да се насладите на чисти и свежи дрехи без компромис. Решението е джобният прах за пране Trek and Travel Pocket Laundry Wash на австралийската компания Sea to Summit.

Всяка опаковка на този иновативен продукт включва по 50 листчета сух сапун за пране, което прави Trek and Travel - Pocket Laundry Wash идеалният спътник за всяко ваше пътуване. Те са изключително практични и лесни за употреба и няма риск от това да се разтекат в багажа ви. Освен това, няма опасност да ви бъдат конфискувани на летището, тъй като не са течни и отговарят на изискванията за предмети, разрешени за пренасяне в ръчния багаж, което ги прави идеални дори и при пътувания със самолет.

Оптималното количество от цели 50 броя листчета ви гарантира, че ще имате достатъчно сапун за пране за цялото ви пътуване, че дори и за след това. Продуктът е много лек, компактен и изключително лесен за пренасяне и съхранение. С размер по-малък от този на човешка длан, те лесно се побират в джоба ви и можете да ги вземете навсякъде с вас. Те също така са с лек, свеж и приятен аромат на зелен чай и са биоразградими, така че са напълно безвредни за околната среда, когато се използват в съответствие с принципите на „ Leave No Trace “.

Джобните продукти от серията Trek and Travel се предлагат в пет различни разновидности - за тяло, за ръце, шампоан с балсам, за пране и сапун за бръснене, така че да отговарят на всички ваши нужди. Така можете да сте спокойни за личната си хигиена и чистотата и свежестта на дрехите си по време на всяко ваше приключение, дори и сред най-дивите и отдалечени от цивилизацията райони, както и да бъдете отговорни към природата и околната среда.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ :

• 50 листчета сух сапун за пране в опаковка

• Леки

• Практични

• Компактни

• Лесни за употреба

• Без риск от протичане в багажа

• Изключително лесни за пренасяне и съхранение

• Могат да се пренасят в ръчния багаж

• Няма да бъдат конфискувани на летището

• Идеални при пътуване със самолет

• Могат да се използват навсякъде

• Биоразградими

• В практична кутийка

• Безвредни за околната среда

• С лек и приятен аромат на зелен чай

• Предлагат се в 5 различни разновидности: за тяло, за ръце, шампоан с балсам, за пране и сапун за бръснене


ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ :

Джобните сухи сапуни за пране Sea to Summit - Trek and Travel - Pocket Laundry Wash са перфектни за употреба, когато сте на път, на къмпинг, на преход сред природата, както и при пътуване със самолет или във всякакви ситуации, в които нямате достъп до перална машина.


Линк към производител
Цвят по каталог
N/A
Размер
4.5 х 1.5 х 6.5 см
Произход
Китай
Цвят
Прозрачен
Гаранция
2 години
Материал
TSA approved
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
TSA
Продуктов код
ATTPLWEU
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки