Сегменти чифт Jug - Grip Monkeys -...
Сегменти чифт Jug - Grip Monkeys -...
Сегменти чифт Jug - Grip Monkeys -...

Сегменти чифт Jug - Grip Monkeys - Climbing Holds Segments Jug Shape One Pair

Grip Monkeys
6085976729160
Последна наличност
77,00 лв.
Няма данък

Чифт сегменти с ръбчета JUG SHAPE. Създаден за начинаещите алпинисти и подходящ за загряване, този тип сегмент е със заоблена горна част и е с три ръбчета с 23, 35 и 18 мм задържане. 

Тегло: 0.340кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
CLIMBING HOLDS SEGMENTS JUG SHAPE ONE PAIR
КОМПЛЕКТ ДВА СЕГМЕНТА JUG SHAPE

Създаден за начинаещите алпинисти и подходящ за загряване, този сегмент е със заоблена горна част и е с три ръбчета с 23, 35 и 18 мм задържане. 

Спецификации на сегмент JUG Shape Climbing Hold:

• Ширина на сегмента 90 мм.

• Височина на сегмента 150 мм.

• Дълбочина на сегмента 60 мм.

• Тегло на сегмента 340гр.

• Изработени от качествен бук

Лесен за ползване: Перфектно допълнение към екипировката ви за катерене и е напълно подходящ, за да работите върху силата на китката и пръстите си. 

Тренировки у дома

Ежедневно практикуване на катерене, дори и за кратко време! С 30 минути на ден за няколко седмици можете да надградите вашата сила и да повишите вашето ниво! Просто тренирайте 30 минути всеки ден в продължение на 30 дни, за да проверите доколко сте напреднали. 

Тренировки по път

Не губете форма, докато сте на път или командировка. Просто вземете сегментите с вас, които са много компактни и с теглото под килограм, заедно с малко въже, за да ги закачите и отново сте на тренировка.

Повишете резултатите си

Всичко е свързано с поддържане на рутината и работата, дори ако изглежда, че няма напредък. Работете усилено всеки ден без извинения и ще напреднете. Ако трябва да останете у дома или сте на път, качете се на таблото си и работете 15 минути. Забавно е!

ПРАВЕН ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Техническото катерене по своята същност е опасно. Нашите продукти са само за катерене, боулдър и алпинизъм. Всяко лице, използващо нашите съоръжения по какъвто и да е начин, носи лична отговорност за изучаването на правилните техники и добра преценка. Силно препоръчваме всеки алпинист да потърси инструкции от квалифициран специалист. Вие носите отговорност за познаването и спазването на възможностите и ограниченията на нашите продукти. Винаги знайте историята на поддръжката и употребата на вашето оборудване и унищожете оттегленото оборудване, за да предотвратите бъдеща употреба. Категорично не се препоръчва използването на оборудване втора употреба. Вие носите отговорност за собствените си действия и решения. Неспазването на тези предупреждения може да доведе до тежки наранявания или смърт. Уверете се, че сте прочели цялата информация, придружаваща продукта GripMonkeys, когато сте го закупили, и сте прегледали уебсайта на GripMonkeys преди употреба. Уверете се, че разбирате как ще се използва продуктът GripMonkeys и каквито и да е ограничения за неговата употреба.


Линк към производител

Материал
Дърво
Стената Център
Да
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.