Катерачен фингърборд 3 сегмента  -...
Катерачен фингърборд 3 сегмента  -...

Катерачен фингърборд 3 сегмента - Grip Monkeys - Climbing Hangboard 3 segments

Grip Monkeys
9505453378214
Последна наличност
67,00 лв.
Няма данък

Разглобяемо табло за катерене Gripmonkeys HANGBOARD съставено от 3 отделни сегмента, които можете да пренаредите в зависимост от вашия напредък. Сегментите могат да бъдат разделени, за да се използват като преносимо елементи с въже или фиксирани към стената. Това табло съдържа 3 вида сегменти с 11 различни типа захват.

Тегло: 1.100кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
CLIMBING HANGBOARD 3
3-МОДУЛЕН КАТЕРАЧЕН ФИНГЪРБОРД

Описание

Разглобяемо табло за катерене Gripmonkeys HANGBOARD съставено от 3 отделни сегмента, които можете да пренаредите в зависимост от вашия напредък. Сегментите могат да бъдат разделени, за да се използват като преносимо елементи с въже или фиксирани към стената. Това табло съдържа 3 вида сегменти с 11 различни типа захват:

·  Сегмент ръбче JUG

·  Сегмент наклонен 30°

·  Сегмент наклонен 20°

Произведени изцяло от дърво. Предимството на дървото е ниското триене, което означава, че е много по-щадящо за кожата ви от пластмасовите табла. Ниското триене също прави по-трудно задържането, което е малък бонус по време на тренировка. Когато използвате дървено табло за катерене на Gripmonkeys, опитайте се да не използвате твърде много магнезий или никакъв. Прекалената употреба на магнезий с течение на времето покрива порите на дървото, създавайки нежелано смолисто и хлъзгаво усещане. Не забравяйте да го избърсвате от време на време с топъл, влажен парцал и оставете да изсъхне напълно.

Всички сегменти се доставят с отпечатана дълбочина на задържане. Предлагаме две допълнителни вложки за намаляване на дълбочината на задържане със 7 мм или 9 мм, което прави обхвата на дръжките много по-голям.

Спецификации на Hangboard:

·  Ширина на сегмента 90 мм

·  Ширина на дъската 630мм

·  Височина на дъската 150мм

·  Височина на сегмента 150 мм

·  Дълбочина на дъската 60мм

·  Дълбочина на сегмента 60 мм

·  Тегло на борда 2,5 кг

·  Тегло на сегмента 340g

Лесен монтаж: Просто подредете предварително пробитите отвори за винтове с болт и ги закрепете с предоставения хардуер и това е всичко. Перфектно допълнение към екипировката ви за катерене и всяка стая, в която искате да работите върху силата на китката и пръстите си.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дървено табло, проектирано с 3 красиви сегмента за безкомпромисна гъвкавост на тренировките за катерене у дома и на път!

Седемте отделни сегмента ви позволяват да пренареждате таблото по най-различни начини в зависимост от вашия напредък и желание. Сегментите могат да се отделят, за да се използват с въже, като преносимо табло или да се фиксират към стената като неподвижно дървено табло. 

Тренировки у дома

Ежедневно практикуване на катерене, колкото и малко да се събира! С 30 минути на ден за няколко седмици можете да надградите вашата сила и да натрупате цял клас! Просто правете 30 минути всеки ден в продължение на 30 дни, за да проверите доколко сте напреднали. Таблата са важна част от учебния материал за катерене.

Обучение по пътя

Не губете форма, докато сте на път или пътувате. Просто изберете два от сегментите на дъските с вас, което е много компактно и теглото е под килограм, заедно с малко въже, за да го закачите и отново сте на тренировка.

Увеличете оценките си

Всичко е свързано с поддържане на рутината и работата, дори ако изглежда, че няма напредък. Работете усилено всеки ден без извинения и ще напреднете. Ако трябва да останете у дома или сте на път, качете се на таблото си и работете 15 минути. Забавно е!

СЕГМЕНТИТЕ

Сегмент ръб JUG

Насочен към начинаещите алпинисти или загряването, този сегмент има 20 мм заоблено задържане на наклон в горната част, заедно с хубаво и дълбоко 37 мм задържане, за да продължите. В долната част има и 17 мм задържане, когато се окачите по-удобно или сте напреднали до този момент.

Sloper 20 ° сегмент

Насочен към средни и напреднали катерачи, този сегмент има 26 мм, 18 мм и 16 мм. Уверете се, че сте добре подгряти, преди да продължите с ръбовете. Отгоре има 20 °, където можете да тренирате сцеплението си при леко хлъзгави задържания.

Sloper 30 ° сегмент

Насочен към средни и напреднали алпинисти, този сегмент има 28 мм и 14 мм задържане. Уверете се, че сте добре подгряти, преди да продължите с ръбовете. Отгоре има 30 °, където можете да тренирате сцеплението си при много хлъзгави задържания. Сложете още магнезий, ако висите там.

КАК ДА ИНСТАЛИРАТЕ GRIP MONKEYS HANGBOARD

В зависимост от характеристиките на стените във вашия дом ще ви трябват съответните крепежни елементи (дюбели, винтове).

Бетонни или тухлени стени

Монтирането върху бетонна или тухлена стена изисква поне 3 точки за монтиране. Поне 2 от точките за монтиране трябва да са в горната част на дъската. Имате нужда от 6 броя 8 милиметрови дюбели за бетон или тухла, заедно с 6 винта с диаметър най-малко 4,5 мм и дължина най-малко 60 мм. С помощта на приятел поставете дъската на стената и маркирайте точките за монтиране на стената с помощта на един от винтовете. Използвайте бормашина, за да направите 6 отвора с бормашина 8 мм и да поставите дюбелите. Поставете таблото в неговото положение и го фиксирайте към стената с помощта на винтовете.

Дървени стени

Монтирането на дървена стена изисква поне 3 точки за монтиране. Поне 2 от точките за монтиране трябва да са в горната част на дъската. Имате нужда от 6 винта с диаметър най-малко 4,5 мм. С помощта на приятел позиционирайте дъската на стената. Започнете да фиксирате винтовете един по един, за предпочитане от противоположните места на дъската. Уверете се, че дъската е изравнена хоризонтално и вертикално и не е наклонена напред.

Гипсокартонени плоскости

Монтирането на стена от гипсокартон изисква поне 5 точки за монтиране. Поне 3 от точките за монтиране трябва да са в горната част на дъската. Имате нужда от 8 дюбела за гипсокартон заедно с 8 винта с диаметър най-малко 4,5 мм. С помощта на приятел поставете дъската на стената и маркирайте точките за монтиране на стената с помощта на един от винтовете. Завийте дюбелите на отбелязаните позиции. Поставете таблото на мястото му и го фиксирайте към стената с помощта на винтовете.

ПРАВЕН ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Техническото катерене по своята същност е опасно. Нашите продукти са само за катерене, боулдър и алпинизъм. Всеки човек, който използва нашето оборудване по какъвто и да е начин, е лично отговорен за изучаването на правилните техники и добра преценка. Силно препоръчваме всеки алпинист да потърси инструкции от квалифициран специалист. Вие носите отговорност за познаването и спазването на възможностите и ограниченията на нашите продукти. Винаги знайте историята на поддръжката и употребата на вашето оборудване и унищожете оттегленото оборудване, за да предотвратите бъдеща употреба. Категорично не се препоръчва използването на оборудване втора употреба. Вие носите отговорност за собствените си действия и решения. Неспазването на тези предупреждения може да доведе до тежки наранявания или смърт. Уверете се, че сте прочели цялата информация, придружаваща продукта GripMonkeys, когато сте го закупили, и сте прегледали уебсайта на GripMonkeys преди употреба. Уверете се, че разбирате как ще се използва продуктът GripMonkeys и каквито и да е ограничения за неговата употреба


Линк към производител

Материал
Дърво
Стената Младост
Да
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.