Лампа - Ace Camp - LED Tent Light and...
Лампа - Ace Camp - LED Tent Light and...
Лампа - Ace Camp - LED Tent Light and...

Лампа - Ace Camp - LED Tent Light and Lamp

Ace Camp
6932057810285
Налично
31,00 лв.
Няма данък

Led tent light and lamp на AceCamp е преносима LED светлина във формата на електрическа крушка и е снабдена с карабинер за закачане. Перфектна е за дейности и почивка на открито, като например къмпинг, туризъм, лов и риболов. Отлично решение, с което да си осигурите светлина в палатката или под тентата. 

Тегло: 0.102кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да

LED TENT LIGHT AND LAMP

LED ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА КЪМПИНГ И ПАЛАТКА


Led tent light and lamp на AceCamp е преносима LED светлина във формата на електрическа крушка и е снабдена с карабинер за закачане. Перфектна е за дейности и почивка на открито, като например къмпинг, туризъм, лов и риболов. Отлично решение, с което да си осигурите светлина в палатката или под тентата. Приятната и мека светлина ще ви позволи да четете книга, да играете или просто да се отпуснете и да се нахраните и разговаряте в приятна обстановка. Тази LED лампа е компактна и лека и същевременно здрава и издръжлива, така че можете спокойно да транспортирате и ползвате продължително време. Освен това карабинерчето, което върви в комплект с нея ви позволява да я окачвате навсякъде. Работи с 3 ААА батерии, които също са включени в комплекта.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

-  ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН - Външността е изработена от здрава пластмаса, която има голяма устойчивост на удар. Тази LED лампа е компактна и издръжлива, без значение дали я пренасяте в раницата си или децата ви си играят с нея

-  ЗАКАЧЕТЕ Я НАВСЯКЪДЕ – Върви в комплект с карабинер, с който лесно може да я закачите навсякъде - на палатката, на раницата, на клон на дърво, на велосипеда и т.н.

-  4 РЕЖИМА НА СВЕТЛИНАТА - Силен / среден / слаб / мигащ. Може да се използва при най-различни ситуации – за парти, почивка, четене или при извънредни ситуации. Превключването на режимите е съвсем лесно

-  ВОДОУСТОЙЧИВА - Тъй като обикновено се използва на открито, лампата трябва да бъде водоустойчива. Можете да я използвате и в дъжда – светлината  ще продължи да работи отлично.

-  ВКЛЮЧЕНИ БАТЕРИИ - 3 AAA батерии са включени. Смяната и инсталирането на нови батерии е лесно и бързо 


Линк към производител
Цвят по каталог
N/A
Цвят
N/A
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Продуктов код
1028-ace
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.