Раница за пътуване - Deuter - AViAnt...

Раница за пътуване - Deuter - AViAnt Carry on Pro 36 SL

Deuter
4046051098944
Последна наличност
293,00 лв.
Няма данък

Carry On Pro 36 SL е дамската версия, адаптирана към женската анатомия, на модела Carry On Pro 36. С Carry On Pro ще съберете всичко в една раница: дрехи, лаптоп и важни документи. Или може би трябва да се нарече куфар? Ципът с пълна дължина означава, че тази раница се отваря напълно за бърз достъп, точно като куфар. Има голямо отделение за дрехи и друго за документи, лаптоп и таблет. Има и отделна, подвижна чанта за мръсно пране или обувки. Оразмерена, така че да отговаря на правилата за пренос на кабинен багаж, раницата Carry On Pro намалява времето за чакане за чек-ин и получаване на багажа. Със своите подвижни презрамки и подплатени дръжки за захващане, тази раница може да се носи и в ръка като куфар. А ако пътувате и с куфар на колела, Carry On Pro има отвор в задната част, който позволява да я поставите върху дръжката му. Всички продукти AViANT са оборудвани с NFC технология.

Обем

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 1.340кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 27.35 лв.

12 x 27.35 лв.AVIANT CARRY ON PRO 36 SL

РАНИЦА ЗА ПЪТУВАНЕ


Работата и пътуванията централна част от живота ви ли са? С Carry On Pro ще съберете всичко в една раница: дрехи, лаптоп и важни документи. Или може би трябва да се нарече куфар? Ципът с пълна дължина означава, че тази раница се отваря напълно за бърз достъп, точно като куфар. Има голямо отделение за дрехи и друго за документи, лаптоп и таблет. Има и отделна, подвижна чанта за мръсно пране или обувки. . Оразмерена, така че да отговаря на правилата за пренос на кабинен багаж, раницата Carry On Pro намалява времето за чакане за чек-ин и получаване на багажа. Със своите подвижни презрамки и подплатени дръжки за захващане, тази раница може да се носи и в ръка като куфар. А ако пътувате и с куфар на колела, Carry On Pro има отвор в задната част, който позволява да я поставите върху дръжката му. Всички продукти AViANT са оборудвани с NFC технология.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

SL ДАМСКО ПРИЛЯГАНЕ

Този модел е в SL версия. Дължината на гърба на тази версия е специфична за жени: обикновено жените имат по-къс гръб от мъжете. Следователно, носещата система при модела SL е малко по-къса в сравнение с тази на стандартните раници на Deuter. Освен това, носещата система е специално пригодена към анатомията на жената.

ГРЪДЕН РЕМЪК

Ремъкът през гърдите стабилизира раницата върху раменете.

ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ДОКУМЕНТИ

Специално отделение за пътнически документи.

ПОДПЛАТЕНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ЛАПТОП

ДЖОБ ЗА ТАБЛЕТ

Специално отделение за съхранение на таблет

ДЖОБ ТИП ОРГАНАЙЗЕР

Джоб тип органайзер за съхранение на химикалки, мобилни телефони и др. 

ПОДВИЖЕН ГРЪДЕН РЕМЪК

Гръдният ремък може да бъде махнат, ако е необходимо. 

СИСТЕМА CONTACT 

Ергономично оформените задни възглавнички на системата Contact обгръщат гърба и разпределят равномерно теглото на товара, като облекчават натоварването върху гърба. Освен това, товарът се пренася най-лесно, когато е близо до тялото. Каналите между възглавничките, както и дишащата, здрава 3D подплата Airmesh, осигуряват приятна вентилация.

ПОДВИЖНИ РАМЕННИ ПРЕЗРАМКИ

Раменните презрамки могат да се приберат

ОПЦИЯ ЗА ЗАКРЕПВАНЕ НА ДРЪЖКАТА НА КУФАР

ТОРБА ЗА ОБУВКИ

NFC ТЕХНОЛОГИЯ

Просто докоснете уплътнението с вашия смартфон с активиран NFC и регистрирайте продукта си. Предимства: Проверете дали това е истински продукт Deuter. Регистрирането на този продукт също така ще ви помогне да го намерите, ако го загубите на летището или по време на пътуване. Прочетете отзиви за продукта от други пътуващи и задайте всички въпроси, които имате, директно към Deuter.

УСТОЙЧИВОСТ

Висококачествени материали с покритие без PFC за устойчивост на вода и мръсотия 


НАЙ-ВАЖНОТО ЗА CONTACT SYSTEM BACK SYSTEM

ПЕРФЕКТНОТО ПРИЛЯГАНЕ на носещата система към различни дължини на гърба е гарантирана от многоетапната система за регулиране VariQuick.

НОСЕТЕ КОМФОРТНО ТЕЖКИ ТОВАРИ, благодарение на подвижна система за носене с гъвкава рамка X-Frame и ергономично оформени крила на кръстния колан за перфектно разпределение на товара.МАТЕРИАЛ

600D PES/420D PAЛинк към производител
Цвят по каталог
Denim/Arctic
Цвят
Син
Материал
600D PES/420D PA
Раници колан
Гръден ремък
Раници гръб
Contact System
Обем, л
36 л
Височина, см
55
Широчина, см
34
Дебелина, см
23
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2020-08-05
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.