×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Книга - Топографска подготовка и ориентиране

Книга - Топографска подготовка и ориентиране

Александър Шопов
5710280001516
Налично
29,00 лв.
Няма данък

"В планината пространството е необятно и диво. Често пъти не се откриват никакъв обхват, сигнализация, почти никакъв човек, който да ни посочи пътя, а само множество върхове, които ограничават хоризонта, и дълбоки долини, за които не може да  се предположи докъде отиват.  Ето защо е жизненоважно да можем да се ориентираме и да знаем местоположението си, са определяме вида и структурата на планинския масив и да предвиждаме какво се крие зад хоризонта. Топографската карта е средството, което ни позволява да опознаем това пространство, което се побира трудно в човешките възприятия."

Тегло: 0.150кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
 

ТОПОГРАФСКА ПОДГОТОВКА И ОРИЕНТИРАНЕ

 

""В планината пространството е необятно и диво. Често пъти не се откриват никакъв обхват, сигнализация, почти никакъв човек, който да ни посочи пътя, а само множество върхове, които ограничават хоризонта, и дълбоки долини, за които не може да  се предположи докъде отиват.  Ето защо е жизненоважно да можем да се ориентираме и да знаем местоположението си, са определяме вида и структурата на планинския масив и да предвиждаме какво се крие зад хоризонта. Топографската карта е средството, което ни позволява да опознаем това пространство, което се побира трудно в човешките възприятия." - Александър Шопов

Това е още една книга – учебник за която искам да Ви разкажа, не само защото познавам  лично автора постигнал много и като човек. Знаменателен е факта, че Сашо намери време и желание да сподели своите знания и да направи света по достъпен и сигурен за всеки дръзнал да се отправи в малко познати или дори непознати земи. Защото знанието е сила. В свят пълен с технологии и в частност устройства за навигация и орентиране, тази книга идва точно на време.  За да ни даде възможност да усвоим методи и средства, които не са зависими само от батерии, атмосферни  условия, носими устройства и тн.  Учи ни как да разчитаме карти и да избираме безопасни маршрути, без риск от изгубване и нежелани последствия. Напълно разбираемо, и с добре онагледени примери. С помощта на това издание ще постигнем завидни резултати в ориентирането без и с компас.  За още по-запалените тази книга ще отвори врати и към спортното ориентиране. Една история която започва през далечната 1919 година  и продължава да се пише и в наши дни.

А накратко за автора Александър Шопов:

Пионер, преподавател, алпинист, скиор, приключенец, спасител, планински водач и много повече от това. 

Приятно четене и усвояване на нови знания в помощ на вашите бъдещи приключения. 

“Топографска подготовка и ориентиране” ще намерите при нас, в магазини „Стената“. "

Ваньо Гьорев

Произход
България
Медия издател
НСА Прес
Медия език
Български
Медия корици
Меки
Медия ISBN
978-954-718-589-0
Медия автор
Александър Шопов
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Хартия
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.