Лавинен уред - Ortovox - Ortovox S1+
Лавинен уред - Ortovox - Ortovox S1+
Лавинен уред - Ortovox - Ortovox S1+

Лавинен уред - Ortovox - Ortovox S1+

Ortovox
4250091798867
Последна наличност
745,00 лв.
Няма данък

Лавинният предавател S1 + комбинира успешните примери на две уникални иновации в предавателите: дисплея, показващ относителното положение на жертвите на лавината и SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY™. Работата с устройството е по-интуитивна отвсякога. Щом е включено, то предава, но когато се отвори, превключва директно в режим на търсене. Осветеният 360-градусов дисплей показва позицията в лавината в реално време и дава безгрешни инструкции за действие. Веднага след като търсещият започне процеса на търсене, патентованият кръгов дисплей и интуитивното акустично  търсене помагат на процеса на локализиране. Намерените жертви могат да бъдат маркирани и търсенето може да продължи. Превключвателят при вторична лавина и SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY ™ осигуряват допълнителна безопасност за потребителя, а икономичното потребление се грижи за околната среда и джоба ви - само две батерии са достатъчни за 250 часа в режим на предаване. Разбира се, устройството може да се актуализира.

Тегло: 0.230кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 69.53 лв.

12 x 69.53 лв.

ЛАВИННИЯТ УРЕД S1+ КОМБИНИРА НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ!

Лавинният предавател S1+ на Ortovox комбинира успешните примери на две уникални иновации в предавателите: дисплея, показващ относителното положение на жертвите на лавината и SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY™. Работата с устройството е по-интуитивна отвсякога. Щом е включено, то предава, но когато се отвори, превключва директно в режим на търсене. Осветеният 360-градусов дисплей показва позицията в лавината в реално време и дава безгрешни инструкции за действие. Веднага след като търсещият започне процеса на търсене, патентованият кръгов дисплей и интуитивното акустично  търсене помагат на процеса на локализиране. Намерените жертви могат да бъдат маркирани и търсенето може да продължи. Превключвателят при вторична лавина и SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY ™ осигуряват допълнителна безопасност за потребителя, а икономичното потребление се грижи за околната среда и джоба ви - само две батерии са достатъчни за 250 часа в режим на предаване. Разбира се, устройството може да се актуализира.

- SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY

По-лесно намиране със S1+! Интегрираната SMART-ANTENNA-TECHNOLOGY анализира разположението на антените в лавината и автоматично превключва на най-добрата предавателна антена. Резултатът: Почти удвоен диапазон в най-лошото положение на съединителя, независимо от предавателя за търсене.

- ПРЕВКЛЮЧВАНЕ ПРИ ВТОРИЧНА ЛАВИНА

Добавихме сензор за движение към S1+, за да дадем възможност за превключване при вторична лавина. Ако сензорът не е отчел никакво движение за 120 секунди по време на търсенето, той автоматично превключва обратно в режим на предаване. Така спасителите също могат да бъдат намерени, ако е имало вторична лавина.

- РЕФЛЕКТОР RECCO

За максимална защита сме оборудвали S1+ с рефлектор Recco. Recco помага на професионалните спасители да открият жертвите, погребани в снега, още по-бързо. Това предлага допълнителна възможност за бързо намиране. Технологията се използва от повече от 700 ски зони и спасителни екипи по целия свят.

ПО-ЛЕСНО ТЪРСЕНЕ

- ИНТУИТИВЕН ДИЗАЙН

За да бъде търсенето възможно най-лесно, S1+ трябва само да се отвори, за да влезете в режим на локализиране. Не трябва да бъдат натискани клавиши или бутони - просто отворете и цифровото устройство автоматично сканира лавинния конус.

- VISUAL + АКУСТИЧНО ТЪРСЕНЕ

С S1+ имате поглед над цялата лавинна ситуация; показани са относителните позиции на всички погребани жертви. Осветеният дисплей дава възможност на няколко спасители да работят заедно в координирано търсене. Патентованата кръгова диаграма, комбинирана със стрелки и индикация за разстояние, помага при финото търсене. Интуитивната акустика за търсене осигурява допълнителна подкрепа по време на цялото спасително действие.

- ФУНКЦИЯ ЗА МАРКИРАНЕ

Броят на хората, затрупани от лавината, се показва в списък на дисплея на S1+. Веднага щом намерите първата жертва, можете бързо и надеждно да блокирате сигнала с бутона за маркиране. Жертвата се показва като маркирана и можете да продължите да търсите останалите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

- Функция за приемане: цифрова

- Брой антени: 3

- Удобна чанта и лента за ръка

- Съвместим с актуализация Up-Box

- Микропроцесорно управление

- Автоматично превключване в случай на вторична лавина

- Интуитивно акустично търсене

- Визуална подкрепа при фино търсене

- Smart-Antenna-Technology ™

- Постоянен мониторинг на предавателя

- Автотест

- Функция за маркиране

- Подсветка на дисплея

- Recco рефлектор

- Цялостен преглед, включително позиция на затрупаните

- Паралелно екипно търсене при повече затрупани

- Проверка на партньора

- Режим на дълбоко затрупване

- Про режим за комплексни затрупвания (4+)

- Инклинометър

- Персонализиране на устройството

- Индивидуална конфигурация на говорителя/Настройки за контраста на дисплея

- Макс. обхват / ширина на разстоянието на търсене (im m): 55 / <50

- Батерии: 2 AAA алкални микро 1,5 V

- Капацитет на предаване: 250 ч.

- Размери (в мм): 120 x 80 x 30

- Тегло (включително батерията и кутията): 280 г

- Гаранция: 5 години след регистрация на сайта на Ortovox

- Показване на всички жертви


Цвят по каталог
Black Raven
Размер
12 x 8 x 3 см
Цвят
Черен
Стената Център
Да
2020-08-20
Няма отзиви

В следната категория има още 3 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.