×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Еспадрили - Boreal - Crux
Еспадрили - Boreal - Crux
Еспадрили - Boreal - Crux
Еспадрили - Boreal - Crux

Еспадрили - Boreal - Crux

Boreal
8435441625420
Последна наличност
254,00 лв.
Няма данък

CRUX са универсални, удобни и технични еспадрили, които може да използвате за голям диапазон от стилове катерене и видове скали. С леко агресивен профил, умерено асиметрични и са проектирани да пасват добре на най-различни крака. Притежават балансирани характеристики, за да може да се носят продължително време и се представят отлично на трудни маршрути и по малки ръбчета.

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.510кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 24.21 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 23.71 лв.

 

BOREAL CRUX

УНИВЕРСАЛНИ ЕСПАДРИЛИ ЗА ТЕХНИЧНО КАТЕРЕНЕ

 

Boreal Crux са универсални еспадрили за боулдър, спортно и традиционно катерене. Mогат да се носят продължително време, като се представят отлично при по-трудни изкачвания и по-малки захвати. Отличават се с умерена извивка и средна асиметричност, които насочват крака ви в перфектната позиция, за да се възползвате и от най-малките ръбове. 

Подметката от ултраприлепващата гума Zenith Pro 2 гарантира превъзходно сцепление дори върху малки ръбчета, независимо дали катерите уверено нагоре  по тежки маршрути или колебливо минавате на върха на пръстите си през неравни наклони. 

Системата Wrap Rand, торсионната лента и щедрото гумено покритие на пръстите минимизират разтягането и подобряват опората и ефективността на захвата.

Горната част от микрофибър с мрежест език приляга удобно на различни крака, без да се разтяга. Обуват се бързо и лесно, благодарение на двойната лепенка и широкия отвор. 

Независимо от стила и терена - спортно катерене, боулдър, стръмен маршрут или плоча, Boreal Crux са еспадрили, на които да разчитате. Те ще ви преведат през най-техничните последователности и най-презивикателните и динамични кризи с повече гъвкавост и удобство от спортните силно огънати модели.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Умерено извити, със средно асиметрична форма, която позволява да поставяте крака в активна позиция за оптимизиране на захвата на малки ръбове. 

• Ултра прилепваща външна подметка Boreal ZENITH Pro 2.0. 4-4,5 мм дебелина в зависимост от размера за изключително представяне и сцепление по малки ръбчета

• Торсионна лента и гумено покритие в предната част, които предотвратяват разтягането и подобряват захвата на пръстите

• Специална антидеформационна рециклирана междинна подметка

• Изключителна поддръжка и прилягане на петата благодарение на Wrap Rand.

• Горната част е от синтетичен микрофибър с рециклиран мрежест език. Двойното закопчаване осигурява голям отвор за бързо и лесно обуване и сигурно затваряне.

Най-добри за: боулдър, спортно и традиционно катерене

 

Система V2 RAND

V2 Rand e двулентова система за натягане, която осигурява най-доброто прилягане към петата и свода на крака. 

При повечето еспадрили петата се опъва с една основна единична гумена лента, която просто издърпва и притиска чашката на петата. Системата V2 Rand на Boreal използва две ленти за опъване на много по-голяма площ. Така се създава напрежение към предната част, обувката се изтегля в свода на стъпалото и петата се закрепва по-сигурно. Така се елиминира всяко празно пространство, за да се постигне прецизно и удобно прилягане.

Wrap Rand

Технологията Wrap се основава на концепцията на V2 Rand и я доразвива. Гумата обгражда свода на стъпалото и го поддържа в оптимална позиция за здравина и прецизност.

При повечето катерачни еспадрили петата е опъната с обикновена единична гумена лента, която просто издърпва и притиска чашката на петата. Boreal разработват по-задълбочена система за опъване с Wrap Rand.

При нея се опъва много по-широка област от обувката, като каишката минава чак под стъпалото и около петата. Това осигурява стабилна, сигурна платформа за стъпалото, без да се нарушава чувствителността или свободата на движение.

Zenith

Zenith е уникална високоефективна гума за катерене, разработена от Boreal, която осигурява изключително сцепление и отлично задържане на малки ръбoве. Високоефективна и създадена за безкомпромисно представяне, тази гума се използва за моделите еспадрили за най-високо представяне. 


Линк към производител

Цвят по каталог
11555
Произход
Испания
Обувки размер
40.75
Цвят
Оранжев
Гаранция
2 години
Обувки материал
Microfiber
Обувки подметка
Boreal ZENITH Pro 4/4.5 mm
Пол
Мъжки
Стената Център
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
11555
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки