• -55,00 лв.
Тениска с Мерино - Ortovox - Mens 120...
Тениска с Мерино - Ortovox - Mens 120...

Тениска с Мерино - Ortovox - Mens 120 Cool Tec Icons T-shirt

Ortovox
4251422521697
Последна наличност
82,00 лв. 137,00 лв. -55,00 лв.
Няма данък

Мерино тениските 120 COOL TEC ICONS допълват гамата продукти, които осигуряват приятно охлаждане и свежо усещане през топлите, летни дни. Тази мъжка тениска означава чиста функционалност, тъй като комбинацията от мериносови влакна и Tencel® (влакна, получени от евкалиптово дърво) се охлажда автоматично. С помощта на специален процес, при който влакната от мериноса и Tencel® се изпридат около полиамидна сърцевина, получената тъкан става много здрава и издръжлива - без да се накърняват предимствата на мериносовата вълна и Tencel®. В допълнение, 17,5 микрона фина мериносова вълна осигурява комфорт в горещите дни. Свободната кройка и фините щампи на планински изображения придават на тази лека тениска модерен, спортен вид.

Рзмер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да

MEN'S 120 COOL TEC ICONS

МЪЖКА ТЕНИСКА С МЕРИНОСОВА ВЪЛНА


ХЛАДНО И КОМФОРТНО, КОГАТО НЕЩАТА СЕ НАГОРЕЩЯВАТ 

Мерино тениските за мъже 120 COOL TEC ICONS допълват гамата продукти, които осигуряват приятно охлаждане и свежо усещане през топлите, летни дни. 

Мъжката тениска на ORTOVOX от линията 120 COOL TEC ICONS означава чиста функционалност, тъй като комбинацията от мериносови влакна и Tencel® (влакна, получени от евкалиптово дърво) се охлажда автоматично. С помощта на специален процес, при който влакната от мериноса и Tencel® се изпридат около полиамидна сърцевина, получената тъкан става много здрава и издръжлива - без да се накърняват предимствата на мериносовата вълна и Tencel®.

В допълнение, 17,5 микрона фина мериносова вълна осигурява комфорт в горещите дни. Свободната кройка и фините щампи на планински изображения придават на тази лека тениска модерен, спортен вид.


Материал:

120 MERINO COOL TEC е охлаждаща комбинация от мериносова вълна и влакна Tencel® (получени от евкалиптово дърво). В сложен процес фините мериносови и Tencel® влакна се изпридат около сърцевина от полиамидни нишки. Това прави тъканта здрава, без това да е за сметка на предимствата на мериносова вълна и Tencel®.


ORTOVOX WOOL PROMISE (OWP)

От 1995 г. мериносовата вълна е неразделна част от производството на ORTOVOX на планинска екипировка. Нашата мериносова вълна идва от избрани ферми, които отговарят на нашия собствен стандарт за вълна: ORTOVOX WOOL PROMISE. ORTOVOX получава своята девствена вълна от сертифицирани и етични овцеферми. Тези стопанства се наблюдават редовно дали се придържат в рамките на OWP. Вълната е естествено 100% екологична и следователно в най-голяма степен опазваща околната среда. Благодарение на влакната с малък диаметър във фините вълнени нишки, мериносовата вълна се чувства изключително мека и удобна върху кожата. В допълнение към комфорта, мериносовата вълна също така осигурява идеален климат на тялото чрез регулиране на влагата и температурата. Също така изисква малко грижи, а благодарение на антибактериалния си ефект, неутрализира миризмата.


СВОЙСТВА НА МАТЕРИАЛА:

- Фино влакно с диаметър 17,5 микрона

- Охлаждащ материал Tencel®

- Технология CORESPUN (изпридане около сърцевина) на © Südwolle Group: с това се гарантират повишена здравина и стабилност на материята

- Голяма дълготрайност и издръжливост


Тегло: 119 грама

Прилягане: Спортно прилягане

Материал: 52% чиста вълна (меринос) + 33% lyocell (Tencel®) + 15% полиамид


Цвят по каталог
Yellowstone Blend
Цвят
Жълт
Облекло размер
XL
Пол
Мъжка
Материал
52% virgin wool (MERINO), 33% lyocell (Tencel), 15% polyamide
Стената Център
Да
2020-08-06
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.