×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Самонадуваема постелка - Sea to Summit - Ultralight Self Inflating Sleeping Mat L
Самонадуваема постелка - Sea to Summit - Ultralight Self Inflating Sleeping Mat L
Самонадуваема постелка - Sea to Summit - Ultralight Self Inflating Sleeping Mat L
Самонадуваема постелка - Sea to Summit - Ultralight Self Inflating Sleeping Mat L

Самонадуваема постелка - Sea to Summit - Ultralight Self Inflating Sleeping Mat L

Sea to Summit
9327868066988
Налично
215,00 лв.
Няма данък

Ultralight S.I. Sleeping Mat L е лека и компактна постелка, предназначена за по-високи хора и е отличен избор на всички предпочитащи минимализма в екипировката. С функционалност и качества доказали се във времето, тази самонадуваема постелка лесно се побира в раницата, за да бъде сънят ви спокоен винаги когато сте на път. R= 2.6

на 12 вноски по 20.07 лв.

Цвят

Тегло: 0.720кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 26.04 лв.

9 x 26.04 лв.

 

ULTRALIGHT SELF INFLATING SLEEPING MAT L

САМОНАДУВАЕМА ПОСТЕЛКА

Ultralight S.I. Sleeping Mat е лека и компактна постелка, предназначена за по-високи хора и е отличен избор на всички предпочитащи минимализма в екипировката. С функционалност и качества доказали се във времето, тази самонадуваема постелка лесно се побира в раницата, за да бъде сънят ви спокоен винаги когато сте на път. R= 2.6

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Всички самонадувни постелки на Sea to Summit притежават многфункционален клапан, създаден специално за тях и благодарение на който се предотвратява повторното навлизане на въздух по време на навиване на постелката. 

• Противоплъзгащ принт, който не позволява свличането на постелката когато се наложи преспиване под наклон

• Многофункционален клапан с висок дебит, позволяващ бързо надуване, спихване и лесна фина настройка на степента на надуване за персонализиран комфорт

• С включен комплект за отремонтиране на наранявания и спуквания

• С Pillow Lock™ система за стабилно закрепване на надуваеми възглавници Sea to Summit

• С торба за съхранение и транспорт

КОНСТРУКЦИЯ И МАТЕРИАЛИ

Коефициент R=2.6 на самонадуваемата постелка Ultralight S.I. Sleeping Mat означава, че е подходяща за преходните сезони и ще осигури достатъчно добра изолация в хладно време докато в същото време благодарение на мемори пяната, от която е изградена, няма да се изтощите от надуване на постелката в края на дългия ден.

• Произведена по Delta Core-V технология

• Специално обособени зони чрез размера на клетките Delta Cores – малки вертикални клетки в областта на контакт на постелката с тялото, при рамена, ханш и стъпала, за да се съхрани повече топлина; големи вертикални клетки в областите където липсва контакт, за да намали теглото и обема

• Лека 30D полиестерна тъкан с екструдирано TPU ламиниране от двете страни на постелката

СПЕЦИФИКАЦИИ

Дължина: 198 см

Ширина: 64 см

Дебелина: 2.5 см

Тегло: 720 грама

Размери в сгънато състояние: ø13 x 34 см

R: 2.6

 

ТЕХНОЛОГИИ

DELTA CORE-V

729227b6d19f667e170086a0338d9c68.jpg

Благодарение на технологията Delta Core-V се намаляват до 20% от теглото и обема на полиуретановата (PU) пяна на самонадуваемите постелки, докато в същото време се запазват комфорта и изолационната способност. Delta Core-V представлява вертикално изрязани отвори с различен градиращ размер. И точно в това се състои уникалността на технологията. Чрез различни техники на картографиране на натиска и контактите на тялото върху постелката, от Sea to Summit получават отпечатък, въз основа на който създават отличителния модел на изрязване на Delta Cores. Там където има висок натиск от тялото и съответно нужда от по-добро изолиране, отворите са с по-малък размер, като с намаляване на натиска се увеличава размера им, като се отнема от ненужната пяна, с което се редуцира теглото и обема. Delta Core-V технологията се ползва в сериите постелки Ultralight S.I. и Camp Mat S.I.

MULTI-FUNCTION S.I. VALVE

Multi-Function S.I. Valve емногофункционален клапан, който адресира специфичния недостатък на самонадуваемите постелки, а именно способността им да всмукват въздух докато ги навивате, за да ги приберете. Sea to Summit усъвършенстваха техния еднопосочен нагнетяващ клапан да може да работи и в обратна посока, за да се предотврати навлизане на въздуха обратно. Това ви позволява да навиете постелката плътно, без да се борите с повторното раздуване. Тази конструкция на клапана, която очаква патент, има същия тънък профил, по-бърза надуване от традиционните винтови клапани, лесна фина настройка на налягането според индивидуалните нужди и супер бърза скорост на изпускане.

ANTI-SLIP SILOCONE PRINT

Събуждали ли сте от студ посред нощ, защото сте се свлекли от постелката си върху студената земя? Това вече няма да се случи ако сте с постелка с Anti-slip Silicone Print – противоплъзгащ силиконов принт-шарка. Благодарение на тази специфична обработка се гарантира, че постелката ще остане на мястото си в палатката и ще придържа спалния ви чувал към постелката.

R-VALUE

ASTM F3340-18 R-стойности са индустриалният стандарт за определяне устойчивостта на загуба на топлина за спални постелки. Постелките на Sea to Summit са тествани в лабораториите на EMPA в Швейцария.  От 1 януари 2020 г. се ползва новия индустриален стандарт ASTM F3340-18 тест, за проверка R-стойностите на постелките. 


Линк към производител

Цвят по каталог
Orange
Размер
198 х 64 х 2.5 см
Цвят
Оранжев
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Продуктов код
AMSIULL
Опаковка диаметър, см
13
Опаковка дължина, см
34
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.