Надуваема постелка - Trangoworld - Skin Micro Lite 185

Самонадуваема постелка - Trangoworld - Skin Micro Lite 185

Trangoworld
8433849518610
Последна наличност
105,00 лв.
Няма данък

Надуваема постелка - Trangoworld - Skin Micro Lite 185 предлага изключителен комфорт при минимални тегло и обем. Надуваемата постелка Skin Micro Lite е отличен избор когато става дума за преходи и трекинг при по-сурови условия. Притежава полиуретаново протиплъзгащо покритие. Съчетава в себе си технологиите ArtiStop и ArtiStretch – разработени специално от Trangoworld материи; първата не позволява докато сте в спалния си чувал върху постелката да се „свлечете“ от нея, а в същото време еластичността на втората осигурява здравина и устойчивост и ви позволява да се насладите напълно на мекотата на използваната пяна. Отлични топлоизолационни качества, благодарение на специфичното изрязване на последната – коефициентът на термоустойчивост е R=3.41.

Тегло: 0.540кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да

Изключителен комфорт при минимални тегло и обем. Надуваемата постелка Skin Micro Lite е отличен избор когато става дума за преходи и трекинг при по-сурови условия. Притежава полиуретаново протиплъзгащо покритие. Съчетава в себе си технологиите ArtiStop и ArtiStretch – разработени специално от Trangoworld материи; първата не позволява докато сте в спалния си чувал върху постелката да се „свлечете“ от нея, а в същото време еластичността на втората осигурява здравина и устойчивост и ви позволява да се насладите напълно на мекотата на използваната пяна. Отлични топлоизолационни качества, благодарение на специфичното изрязване на последната – коефициентът на термоустойчивост е R=3.41.

Други отличителни характеристики са:

-  Единичен клапан с предпазна, хигиенна капачка – технология RoundLip, която подобрява осезаемо раздуването и спихването на постелката

-  В комплект с торба и инструкции

-  Пяна с ниска плътност и изрязани вътрешни канали

-  Минимално тегло и обем

-  Дължина 185 см

-  540 грама

ArtiStop

Неплъзгаща се повърхност, която фиксира спалния чувал към шалтето, за да се избегне хлъзгането на чувала и спането на твърда земя.Спалните чували използват тъкани със специално покритие за постигането на гладко, приятно усещане. Недостатъкът е, че в резултат на това спалният чувал се плъзга много по повърхността на шалтето. Тъй като позицията на тялото се променя по време на сън, може да се изплъзнем от шалтето и да се събудим на твърдата земя. За да избегнете това, Trangoworld разработи ARTISTOP, повърхност, която не се хлъзга.

ARTISTOP увеличава устойчивостта на хлъзгане със 70% и осигурява комфорта, необходим за почивка.

ArtiStretch

Еластична повърхност, която позволява на спящия да се наслаждава на цялата мекота на пяната вътре в шалтето.Основната цел на самонадуващите се шалтета на Trangoworld е да осигурят комфортна почивка. Конвенционалните самонадуващи се шалтета са покрити с група тъкан, която действа като твърда бариера между тялото и мекотата на вътрешната пяна. В Trangoworld сa премахнали този "ефект на бариерата" с ARTISTRECH, еластично покритие, благодарение на което тялото почива практически върху меката пяна, осигурявайки изключително усещане и комфорт.Маркерите на напрежението в диаграмите показват намаляване на напрежението в определени части на тялото (главата, гърба, задните части, глезените). Повърхността, която влиза в контакт с тези зони, е значително увеличена, като така се намалява средното напрежение върху тялото. ARTISTRETCH постига по-добър комфорт по време на почивка.

RoundLip

Удобен, чист, хигиеничен инфлационен клапан. Trangoworld разработи системата RoundLip, която се състои от два компонента: резбована затваряща част и дюза за надуване - равна и гладка - която се завърта независимо от затварящата част. RoundLip прави надуването лесно при най-екстремни условия. Тази система е едно от нещата, които са превърнали Trangoworld в една от най-иновативните компании в тази продуктова линия. Системата с два клапана RoundLip улеснява значително процесите на надуване и спускане.

Цвят по каталог
Piquant Green
Размер
185 х 50 х 3 см
Цвят
Зелен
Стената Младост
Да
2019-12-17
Няма отзиви

В следната категория има още 2 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.