Несесер - Deuter - Wash Center Lite II
Несесер - Deuter - Wash Center Lite II

Несесер - Deuter - Wash Center Lite II

Deuter
4046051118161
Налично
53,00 лв.
Няма данък

Wash Center Lite II е лек несесер с малко повече обем от Wash Center Lite I. Ако се нуждаете от двойно повече обем, но без да добавяте към теглото твърде много – Wash Center Lite II е за вас. Просторно вътрешно отделение, два мрежести джоба с цип и няколко малки джобчета, ластични халки и голяма кука за закачане. Всичко е на мястото си. 

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.080кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да

WASH CENTER LITE II

НЕСЕСЕР


ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Wash Center Lite е олекотената версия на просторните несесери Wash Center и също е в два размера. Отново интелигентно организиран и прецизно изпълнен, несесерът Wash Center Lite е перфектният ви спътник в продължителни пътувания или когато искате просто искате тоалетните принадлежности да са ви подредени и под ръка. Просторно вътрешно отделение, два мрежести джоба с цип и няколко малки джобчета, ластични халки и голяма кука за закачане. Всичко е на мястото си. Нуждаете се от още обем, но без да добавяте към теглото твърде много – Wash Center Lite II е за вас.


Тегло: 80 g

Обем: 3 литра

Размер: 18/24/7 (съответно височина, ширина, дебелина) см


МАТЕРИАЛ

75D PA

Това е фина тъкан от нишки с плътност 75 den използвана за водоустойчивите покрития на продуктите на Deuter. Тя е лека и с малки размери в опаковано състояние. Полиуретановото покритие осигурява отлична водоустойчивост.


PFC Free

Използвани са материали без употребата на пер- и полифлуорирани съединения. По този начин DEUTER намалява употребата на замърсяващи природата и вредни за здравето субстанции – част от неизменния екологичен ангажимент на компанията да произвежда продукти като минимизира негативния отпечатък и вредно въздействие върху околната среда и хората.

PFC са съединения, които не позволяват проникване на влага, мръсотия и образуване на мазни петна и участват в състава на защитни покрития върху тъкани и други.

DEUTER са прекратили тяхната употреба и са създали DWR импрегнация (устойчиво водоотблъскване), която е безвредна за здравето и природата.


Цвят по каталог
Denim/Arctic
Размер
24 х 18 х 7 см
Цвят
Син
Материал
75D PA, PFC Free
Обем, л
3 л
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2021-06-07
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.